Τα Χριστούγεννα είναι συνυφασμένα με τα δώρα και τι καλύτερο για να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα κάτι που θα έχουν μαζί τους και θα χρησιμοποιούν 24/7;

Το smartwatch είναι το δώρο που θα κάνει θραύση φέτος τις γιορτές και όχι άδικα αφού πρόκειται για το αξεσουάρ που αποτελεί πλέον προέκταση του χεριού και συνδετικό κρίκο με το smartphone. Όταν δε η κουβέντα πάει στα smartwatches, τότε ένα είναι το brand name που έρχεται αυτόματα στο μυαλό: HUAWEI.

Η HUAWEI λοιπόν έρχεται να σας δώσει την ευκαιρία να εξασφαλίσετε για τους αγαπημένους χρήσιμα και κομψά δώρα σε προσιτές τιμές. Ένα smartwatch εξ άλλου έχει τη δυνατότητα να ωθήσει τον χρήστη του να υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, δίνοντας έμφαση στην καθημερινή άσκηση και έχοντας πλήρη εικόνα της ευεξίας και της φυσικής του κατάστασης μέρα και νύχτα. Με μία ευρεία γκάμα επιλογών δε, απολύτως συμβατή όχι μόνο με Android smartphones αλλά και με iPhone, έτσι ώστε να βρείτε το ρολόι που ταιριάζει σε κάθε στυλ, γούστο, ανάγκη και budget, η HUAWEI είναι ο απόλυτος προορισμός για τα φετινά Χριστούγεννα!

image.jpeg

To HUAWEI Watch GT 3 είναι μία εξαιρετική all-around επιλογή. Με μεγάλη διάρκεια ζωής που φτάνει και τις 14 μέρες, προσφέρει άψογη κάλυψη ακόμα και κατά τη διάρκεια των πολυήμερων αποδράσεων από την πόλη!

Οι περισσότερες από 100 λειτουργίες άσκησης σε συνδυασμό με τον βασισμένο στην AI personal coach είναι ό,τι πρέπει για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την προετοιμασία για σημαντικά events (π.χ. αγώνες δρόμου, ημιμαραθωνίους κλπ). Στα παραπάνω προσθέστε την υποστήριξη οργάνων γυμναστικής αλλά και ενός εύρους δραστηριοτήτων (όπως φερ’ ειπείν γιόγκα) και έχετε το ρολόι που θα γίνει ένα με τον χρήστη, ό,τι κι αν κάνει εκείνος. Ιδανική επιλογή για Χριστουγεννιάτικο δώρο, οι εκδόσεις Elegant Gold και Elegant White για ένα τέλειο γυναικείο look.

 

image.jpeg

Αν πάλι αναζητάτε κάτι ακόμα πιο εκλεκτό, τότε το HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium είναι ένα από τα πλέον premium smartwatches που κυκλοφορούν στην αγορά. Η αισθητική του είναι απλά ανυπέρβλητη: το ενιαίο σώμα από τιτάνιο και το καντράν από ζαφείρι χαρίζουν στο ρολόι ασύγκριτη ανθεκτικότητα αλλά και απαράμιλλο, διαχρονικό στυλ, επιτρέποντάς του να πλαισιώσει κάθε εμφάνιση ανεξαρτήτως look. Αθληθείτε άφοβα παρακολουθώντας καρδιακούς παλμούς και SpO2 και εκμεταλλευτείτε την εφαρμογή ECG (ΗΚΓ), με πιστοποίηση από την Ευρωπαική Ένωση, για στιγμιαίο έλεγχο και ανάλυση προς αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων. Με πιστοποίηση IP68 και 5 ATM δε, το HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium θα σας ακολουθήσει μέχρι και στις καταδύσεις σας σε βάθος 30 μέτρων.

Εξαιρετικές περιπτώσεις αποτελούν και τα HUAWEI Watch 3 Series, με τη σειρά να αποτελείται από τα HUAWEI Watch 3 και HUAWEI Watch 3 Pro. Το πρώτο έρχεται με μέγεθος 46 χιλ., ζυγίζοντας μόλις 54 γραμμάρια και προσφέρει αυτονομία έως και 14 ημέρες (στο ultra-long mode). Δεν πρόκειται να σας αφήσει ποτέ… ξεκρέμαστους, αφού ακόμα κι όταν τα επίπεδα της μπαταρίας του μειωθούν δραματικά, μπορεί να φορτίσει απ’ ευθείας από smartphone HUAWEI. Διαθέτει ένα εξαιρετικά προσεγμένο περιβάλλον χρήστη, χάρη στο οποίο η αλληλεπίδραση με τις διάφορες εφαρμογές του γίνεται παιχνίδι. Το δε HUAWEI Health αναλαμβάνει να διατηρήσει το προσωπικό σας αρχείο φυσικής κατάστασης, καταγράφοντας τις επιδόσεις και την κατάσταση του οργανισμού σας.

image.jpeg

Το δε HUAWEI Watch 3 Pro ξεχωρίζει χάρη στον εξαιρετικά κομψό σχεδιασμό υψηλής ποιότητας που υιοθετεί. Με πλαίσιο τιτανίου και γυαλί από ζαφείρι, μιλάμε για ένα premium smartwatch που έχει τον τρόπο να κάνει τη διαφορά. Όπως και το Huawei Watch 3, έτσι και αυτό παρακολουθεί 24/7 τα επίπεδα του SpO2 και τον καρδιακό ρυθμό. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία eSIM λειτουργώντας ως ανεξάρτητη συσκευή επικοινωνίας, προκειμένου να πραγματοποιείτε κλήσεις και να παίζετε μουσική αυτόνομα. Όσο για την αυτονομία του; Οι έως και 21 ημέρες στο ultra-long mode, θα σας κάνουν να ξεχάσετε μια για πάντα το… άγχος της φόρτισης!

Το HUAWEI Watch GT 2, τέλος, είναι μία επαναστατική πρόταση που μπορεί να σταθεί σε κάθε περίσταση -από το γεμάτο άγχος εργασιακό περιβάλλον ως τα πάντα ευπρόσδεκτα city breaks και τις αποδράσεις στη φύση. Η HUAWEI έδωσε έμφαση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με το ρολόι να προσφέρει αυτονομία που αγγίζει και τις δύο εβδομάδες. Σε αυτό παίζει τεράστιο ρόλο το προηγμένο chipset Kirin A1 της HUAWEI που διαχειρίζεται άψογα τους πόρους του smartwatch.

image.jpeg

Ο σχεδιασμός του HUAWEI Watch GT 2 είναι προσεγμένος και μίνιμαλ. Το 3D γυαλί που έχει χρησιμοποιηθεί έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μίας πρόσοψης χωρίς πλαίσιο για look που ξεχωρίζει. Το δε επαγγελματικό πρόγραμμα Sports Trainer εκμεταλλεύεται άψογα την τεχνολογία TruSeen 3.5 καταγράφοντας κάθε δραστηριότητα και προσφέροντας συμβουλές για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης (ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία μετά τις εορταστικές… κραιπάλες).

Όπως είδατε, οι προτάσεις της HUAWEI για φέτος τα Χριστούγεννα είναι πολλές και διάφορες, μα πάνω απ’ όλα ικανές να καλύψουν κάθε γούστο, ανάγκη και τσέπη. Και αυτό όχι μόνο αν έχετε android smartphone αλλά ακόμα και iPhone με πλήρη συμβατότητα και υποστήριξη όλων των κορυφαίων χαρακτηριστικών. Χαρίστε χαμόγελα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και κάντε τους δώρα που δε θα θυμούνται απλώς για πάντα αλλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο ολόκληρη τη ζωή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.