Ο Κωτσόβολος αναβαθμίζει την παρουσία του στην Καλλιθέα, με ένα κατάστημα υψηλών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον!

Η τεχνολογία ανέκαθεν βρισκόταν στο DNA του Κωτσόβολου, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα ακόμη μια φορά με την ύπαρξη του… ασύλληπτου νέου καταστήματος στην Καλλιθέα. Από τις 14 Νοεμβρίου, το κατάστημα στην Ελευθερίου Βενιζέλου 262 άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό και η εμπειρία αναμένεται μοναδική.

Πρόκειται για το νέο, υπερσύγχρονο «σπίτι της τεχνολογίας» μόλις 50μ. μακριά από το προηγούμενο κατάστημα, που στεγάζει οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς κι αφορά τεχνολογία, ξεφεύγοντας από τα τυπικά. Από την ευρεία γκάμα προϊόντων έως τις εγκαταστάσεις κι από την όψη ως τις προδιαγραφές του κτηρίου, πρόκειται για ένα μοντέρνο «θαύμα» που περιμένει να το ανακαλύψεις.

Το κτήριο καθαυτό, διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης Α’, χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες υλικών και εξοπλισμού για να φροντίζει να εξοικονομεί ενέργεια και να λειτουργεί σε πρότυπα που δύσκολα συναντάς οπουδήποτε – και δη σε κατάστημα τεχνολογίας. Από την θερμομόνωση έως την άκρως αποδοτική ψύξη και θέρμανση, τα συμφέροντα συστήματα αερισμού και τον φωτισμό LED που εξοικονομεί έως και 70% ενέργεια, πρόκειται για ένα αξιοζήλευτο κατάστημα που λειτουργεί άκρως αποδοτικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Όσα χρειάζεσαι, είναι εδώ!

Με το που κάνεις το πρώτο βήμα μέσα στο νέο κατάστημα, θα δεις πως ο κάθε όροφος περιλαμβάνει σε διαφορετικά corners όσα μπορεί να ψάχνεις, για να τα βλέπεις από κοντά και να τα φαντάζεσαι απευθείας στο σπίτι σου.

Στο ισόγειο, θα βρεις την αιχμή της τεχνολογίας. Μια τεράστια γκάμα από smartphones, laptops και tablets είναι εκεί, όπως και το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας που θα σε κατευθύνει στην κατάλληλη επιλογή. Για διασκέδαση ή εργασία, καθημερινή χρήση ή περιστασιακές ανάγκες, ό,τι κι αν χρειάζεσαι υπάρχει μια συσκευή που ταιριάζει στα «θέλω» σου και στον Κωτσόβολο θα την ανακαλύψεις πολύ εύκολα.

Επιπλέον, smart συσκευές, από λάμπες έως αισθητήρες και hubs, βρίσκονται στον ίδιο όροφο για να δεις πώς μπορείς να δώσεις νέο χαρακτήρα στον χώρο σου. Μιλώντας για αυτό, αν ψάχνεις τηλεόραση, τότε με μια ματιά θα εκπλαγείς από τη μεγάλη γκάμα διαθέσιμων μοντέλων που βρίσκονται σε λειτουργία κι έτοιμα να τα δεις ζωντανά προτού κάνεις την επιλογή σου.

Μια τηλεόραση απολαμβάνει την παρέα ενός home cinema, τα οποία συνδυάζονται για να σου χαρίσουν μαγικές εμπειρίες από την άνεση του καναπέ σου. Κοιτάζοντας για τηλεόραση, μπορείς να ρίξεις και μια ματιά στη μεγάλη γκάμα από προϊόντα ήχου που βρίσκεται επίσης στο ισόγειο, για να τα συνδυάσεις σε ένα πακέτο.

image.jpeg.980d28fed33b07fb57d3e8d91958aa64.jpeg

Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει το gaming από μια τέτοια «γιορτή» της τεχνολογίας. Σε μια από τις πιο φαντεζί γωνιές του ορόφου, θα βρεις το “Here to Play”, έναν χώρο διαμορφωμένο αποκλειστικά για να αναδεικνύει την ομορφιά του gaming. Βρες τα πάντα! Κονσόλες, παιχνίδια κι αξεσουάρ για gaming πλατφόρμες αλλά και PC – επειδή το gaming δεν γνωρίζει όρια!

Περνώντας στον πρώτο όροφο, θα βρεις το σημείο των ολοκληρωμένων υπηρεσιών της Κωτσόβολος, K Plus καθώς και το σημείο πώλησης των κουζινομηχανών, όπου κάτι μοναδικό σε περιμένει. Με τη βοήθεια διαδραστικών οθονών, μπορείς να ανακαλύψεις όλα τα εξαρτήματα και τις δυνατότητές τους, συγκρίνοντας τα χαρακτηριστικά τους.

image.jpeg.7957851200ea810f5c2ddbc4f9953b81.jpeg

Στον δεύτερο όροφο, θα βρεις όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις την κουζίνα των ονείρων σου, επιλέγοντας μέσα από μια τεράστια γκάμα οικιακών συσκευών. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας θα σε βοηθήσει να συνθέσεις το ιδανικό σύνολο που πάντα ονειρευόσουν για το δικό σου σπίτι, παρέχοντάς σου κάθε είδους πληροφορία που μπορεί να χρειάζεσαι προτού κάνεις το μεγάλο βήμα.

image.jpeg.be5d4a7cc077ce31086a8a315f2e38e7.jpeg

image.jpeg.f81b17acf21edae49fc2a0da5c968072.jpeg image.jpeg.cb4c6fff8c3fe220da17365b1e1637b7.jpeg

Βέβαια, το προϊόν δεν είναι το παν, οπότε από το ισόγειο κιόλας θα γνωρίσεις μερικά από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το νέο κατάστημα Κωτσόβολος. Μέσα από την υπηρεσία Pay Express και τα μηχανήματα Cashdro , πες «αντίο» στις ουρές των ταμείων και πλήρωσε το καλάθι σου εύκολα με μετρητά ή μέσω κάρτας αντίστοιχα, απευθείας σε ένα αυτόματο μηχάνημα πληρωμών.

Επίσης, στο κατάστημα μπορείς να βρεις το Service point με την υπηρεσία Fix & Go για επισκευή συσκευών μέσα σε μόλις μία ώρα και παράλληλα, το κατάστημα εξυπηρετεί από το Quick Point για άμεση παραλαβή παραγγελιών με ευκολία κι άνεση.

Με αγάπη για το περιβάλλον!

Η τεχνολογία οφείλει να συνυπάρχει αρμονικά με τη φύση, κάτι που, όπως θα διαπιστώσεις,  τηρείται στο μέγιστο μέσα στο νέο κατάστημα Κωτσόβολος. Στο ισόγειο θα βρεις ένα μέρος του ορόφου αφιερωμένο στην ανακύκλωση παλαιών συσκευών, για να ανακυκλώσεις οτιδήποτε δεν σου είναι πλέον χρήσιμο και να βοηθήσεις το περιβάλλον να πάρει μια ανάσα.

Ένα σύγχρονο κτήριο, που σου αξίζει!

Επιβλητικό μα φιλικό, τεράστιο αλλά προσιτό. Το νέο κατάστημα έχει έκταση 2,200 τ.μ. και ύψος τριών ορόφων, στεγάζοντας όλη την τεχνολογία που μπορείς να φανταστείς κι ακόμη περισσότερη. Μόνο ένα τέτοιο κατάστημα θα μπορούσε να φιλοξενήσει επαρκώς την τεράστια γκάμα προϊόντων τεχνολογίας κάθε είδους που διαθέτει ο Κωτσόβολος, οπότε για να μη στερηθείς τίποτα, φρόντισε να τα περιλαμβάνει όλα.

image.jpeg.da4393d763b88f7ee216b0ef2874de9b.jpeg

Επιπλέον, διαθέτει δωρεάν parking  για να κάνεις τις αγορές σου με άνεση, δίχως το άγχος του παρκαρίσματος και του κουβαλήματος. Φυσικά, ένα τέτοιο κατάστημα δε θα μπορούσε παρά να είναι πλήρως προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρίες.

Θέλεις να ζήσεις μια ξεχωριστή εμπειρία αγορών που θα σε αφήσει… με το στόμα ανοιχτό; Τότε, το νέο κατάστημα Κωτσόβολος στην Καλλιθέα σε περιμένει για μία μοναδική αγοραστική εμπειρία!