Η διασφάλιση της συνεχούς και ασφαλούς λειτουργίας μίας επιχείρησης αποτελεί το α και το ω.

Όσο οι οργανισμοί εξελίσσονται και μεγαλώνουν, πολλές φορές καλούνται να αντιμετωπίσουν διάφορες απειλές, γεγονός που καθιστά την υιοθέτηση πλατφορμών ασφαλείας απαραίτητη. Αυτές οι ολοκληρωμένες λύσεις προστασίας στόχο έχουν να βοηθήσουν στη θωράκιση της σύγχρονης επιχείρησης από κάθε λογής απειλές, διασφαλίζοντας πως πολύτιμες πληροφορίες, πνευματική ιδιοκτησία, απόρρητα δεδομένα και άλλα στοιχεία θα παραμείνουν απροσπέλαστα. Μία τέτοια λύση είναι και το Samsung Knox, η πλατφόρμα ασφαλείας που εμπιστεύονται κυβερνήσεις και μεγάλες επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο και έρχεται να προσφέρει στο business κοινό προστασία σε mobile συσκευές.

To Samsung Knox έρχεται ενσωματωμένο στο τσιπ των συσκευών, εξασφαλίζοντας έτσι ολοκληρωμένη προστασία. Η πολυεπίπεδη θωράκιση που επιτυγχάνει, την ασφάλεια των δεδομένων σας.

Η προστασία RKP (Real-time Kernel Protection) που εφαρμόζει η Samsung, είναι σχεδιασμένη να θωρακίζει τον πυρήνα kernel του λειτουργικού συστήματος, εμποδίζοντας τυχόν αλλαγές και διατηρώντας τη διάταξή του ως έχει. Για τον λόγο αυτό, το Knox αποτελεί τη λύση που εμπιστεύονται οι ισχυρότερες κυβερνήσεις ανά τον κόσμο. Οι πιστοποιήσεις που φέρει διασφαλίζουν την ολοκληρωμένη του λειτουργία παρέχοντας παράλληλα τις απαραίτητες εγγυήσεις που ζητούν οι κυβερνητικοί οργανισμοί. Ενδεικτικά, το Knox πληροί τις προϋποθέσεις των κυβερνήσεων και μεγάλων επιχειρήσεων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Γερμανίας, της Αυστραλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας, της Φινλανδίας και της Πολωνίας μεταξύ άλλων.

knox.png

Η πλήρης γκάμα υπηρεσιών της πλατφόρμας Knox αποτελείται από οκτώ διαφορετικά προϊόντα: Knox Guard, Knox Mobile Enrolment, Knox Platform for Enterprise, Knox Manage, Knox Asset Intelligence, Knox E-FOTA, Knox Capture και Knox Configure. Αυτή η αρθρωτή, ας πούμε, προσέγγιση, επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσαρμόσουν τη λύση προστασίας τους στα «θέλω» και τις απαιτήσεις τους. Οι λειτουργίες EMM θα καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και των πλέον απαιτητικών οργανισμών, συμπεριλαμβάνοντας τον γεωεντοπισμό, το κλείδωμα συσκευών, την αυτοματοποίηση δικλείδων πολιτικών ασφαλείας και πολλά άλλα, όλα μέσα από το ίδιο περιβάλλον χρήστη και με δυνατότητα άμεσης υποστήριξης.

Για τις επιχειρήσεις που θέλουν μία ενοποιημένη προσέγγιση υπάρχει το Knox Suite, μία στοχευμένη λύση η οποία συνδυάζει έξι από τα προαναφερθέντα προϊόντα (Knox Mobile Enrolment, Knox Platform for Enterprise, Knox Manage, Knox Asset Intelligence, Knox E-FOTA και Knox Capture) έναντι ετήσιας συνδρομής. Η λειτουργία του Knox Suite βασίζεται σε τρεις πυλώνες: ασφάλεια, προσαρμογή, διαχείριση, στοχεύοντας σε έναν συνδυασμό προστασίας και ευελιξίας. Επιπρόσθετα, οι Galaxy Enterprise Edition συσκευές έρχονται να αποτελέσουν τη βάση για κάθε εταιρικό στόλο, περιλαμβάνοντας το Knox Suite δωρεάν για έναν χρόνο και επέκταση εγγύησης, προστατεύοντας τις συσκευές και κατ’ επέκταση την επιχειρηματική συνέχεια του οργανισμού σας.

Το Samsung Knox για επιχειρήσεις συμβάλει στην μετατροπή ενός οργανισμού σε ένα φρούριο. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύνολο λύσεων ασφαλείας που στηρίζει την ακεραιότητα των πολύτιμων δεδομένων μίας εταιρείας end to end. Μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα μεγάλο εύρος διαφορετικών στρατηγικών, παρέχοντας την απαραίτητη προστασία ενάντια σε κυβερνοαπειλές. Με τη βοήθεια του Samsung Knox οι οργανισμοί είναι έτοιμοι να είναι ήσυχες πως έχουν υιοθετήσει τις πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

 

  1. Το Samsung Knox πληροί με επιτυχία τις αυστηρές απαιτήσεις ασφαλείας που έχουν τεθεί από κυβερνήσεις και μεγάλες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας στους επιχειρηματικούς χρήστες μια ισχυρή λύση ασφάλειας για κινητά. - https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/knox-certifications
  2. Το Knox Guard απαιτεί τριετή συνδρομή. Τα Knox Manage, Knox Asset Intelligence, Knox E-FOTA, Knox Capture, Knox Configure και το Knox Suite απαιτούν ετήσια συνδρομή.
  3. Η διαθεσιμότητα του Enterprise Edition μπορεί να διαφέρει ανά μοντέλο και περιοχή.
  4. Για έως τρία χρόνια συνολικά. Ισχύει για συσκευές Enterprise Edition που κυκλοφόρησαν το 2023 και μεταγενέστερα μοντέλα.