Τι κοινό έχουν τα Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4, Galaxy Watch5 και Galaxy Buds2 Pro; Ανήκουν στο οικοσύστημα της Samsung, έναν γαλαξία όπου όλες οι συσκευές της εταιρείας ζουν σε αρμονία και συνεργάζονται σαν να αποτελούν ένα σώμα.

Με ποιο τρόπο συνδυάζονται τα παραπάνω και πώς μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις δυνατότητες των συσκευών αυτών αλλά κυρίως – ποιες είναι οι δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ όλων τους;

Η συνδεσιμότητα είναι το «κλειδί»

Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα του συνδυασμού των παραπάνω, είναι η συνδεσιμότητα και το πόσο εύκολα μπορείς να συνδέσεις μια συσκευή με την άλλη. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι μόλις απέκτησες τα Samsung Galaxy Z Flip4 και Samsung Galaxy Watch5. Η σύνδεση μεταξύ των δύο είναι τόσο απλή, όσο το να τα ενεργοποιήσεις και να βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Τόσο εύκολα κι απλά, οι δύο συσκευές θα… γνωριστούν μεταξύ τους και θα αρχίσουν να επικοινωνούν, αφού δώσεις την έγκρισή σου.

Αντίστοιχα, τα ακουστικά Samsung Galaxy Buds2 Pro με περισσή ευκολία μπορούν να συνδεθούν με το Samsung Galaxy smartphone σου. Ανοίγοντας απλώς τη θήκη, μπαίνουν σε λειτουργία ανίχνευσης κι η σύνδεση με το smartphone γίνεται ζήτημα ενός πλήκτρου. Άπαξ και συνδεθούν μία φορά, τότε απλώς θα πρέπει να τα τοποθετείς στα αυτιά σου και αυτόματα θα συνδέονται με τη συσκευή, ακόμη κι αν βρίσκεσαι στη μέση μιας κλήσης.

010_family_galaxy_buds2pro_borapurple_graphite_white.jpg.3ce8151428e94ac2d14bea1fd7924f6c.jpg

Χρησιμοποιώντας, μάλιστα, τα Galaxy Buds2 Pro και το Galaxy Z Flip4 μαζί, μπορείς να απολαύσεις εκπληκτικές βιντεοκλήσεις. Διπλώνοντας σε γωνία 90 μοιρών το Galaxy Z Flip4, μπορείς να το ακουμπήσεις σε μια επίπεδη επιφάνεια για να κάνεις βιντεοκλήσεις έχοντας ελεύθερα τα χέρια σου και σταθερότητα στην κάμερα, ενώ παράλληλα, με τα Galaxy Buds2 Pro θα έχεις ποιοτικό ήχο – τόσο εσύ, όσο και οι συνομιλητές που θα σε ακούνε.

Βάλε το Galaxy Watch5 στην καθημερινότητά σου κι ανέβασέ τη επίπεδο!

Θα ήταν πολύ ωραίο να έχεις τη δυνατότητα για κλήσεις, μουσική και άλλες δυνατότητες μέσω μιας συσκευής στον καρπό σου αντί για το smartphone. Είναι τέλειο, λοιπόν, που το Samsung Galaxy Watch5 δημιουργήθηκε για να καλύψει τα παραπάνω και πολλά περισσότερα. Ναι, το Samsung Galaxy Z Flip4 αποτελεί ένα «κόσμημα» όμως πολύ πιθανόν να μην θέλεις να το έχεις μαζί σου στη διάρκεια της προπόνησης.

Με το Galaxy Watch5, βγες από το σπίτι, άφησε το smartphone στο γραφείο κι εστίασε μόνο στην άσκηση. Τα Samsung Galaxy Buds2 Pro μπορούν να συνδεθούν απευθείας στο smartwatch, το οποίο με τη σειρά του υποστηρίζει εφαρμογές όπως το Spotify ενώ διαθέτει και αποθηκευτικό χώρο για να βάλεις τα αγαπημένα σου τραγούδια. Έτσι, θα μπορείς να αθλείσαι ακούγοντας μουσική, αφαιρώντας όμως το smartphone από την εξίσωση.

009_hands-on_galaxy_watch5_silver.jpg.5fa37e2fcb0e9f65dc2bba65e2d85e73.jpg

Επιστρέφοντας στο σπίτι, όλα τα δεδομένα άσκησης θα συγχρονιστούν αυτόματα με το Galaxy Z Flip4, ώστε να έχεις εικόνα της φυσικής σου κατάστασης με μια ματιά μέσω της εφαρμογής Samsung Health. Με το Galaxy Watch5 στον καρπό σου, μπορείς να πραγματοποιήσεις ή να δεχτείς κλήσεις απευθείας από το smartwatch ακόμη κι αν το smartphone βρίσκεται μακριά, όλα μέσω Wi-Fi για ευκολία.

Τα Samsung Galaxy Buds2 Pro συνδέονται επίσης ταυτόχρονα με το Galaxy Z Flip4 και το Galaxy Watch5, εναλλάσσοντας μεταξύ των δύο ανάλογα με τις ανάγκες σου αλλά χωρίς δική σου ενέργεια. Με απλά λόγια, μπορείς να ακούς μουσική μέσω του Galaxy Watch5 όπου και έχεις συνδέσει τα Galaxy Buds2 Pro, αλλά παράλληλα να δεχτείς μια κλήση στο Galaxy Z Flip4 ή να ανοίξεις ένα βίντεο στο YouTube. Η ενέργεια αυτή αναγνωρίζεται και η πηγή του ήχου αλλάζει αυτόματα, δίνοντας προτεραιότητα στο Galaxy Z Flip4 για να απαντήσεις στην κλήση ή να απολαύσεις το βίντεο που επέλεξες, χωρίς να βγάλεις τα Galaxy Buds2 Pro ή να κάνεις οποιαδήποτε ρύθμιση.

Βγάλε εκπληκτικές selfies, εύκολα!

Το Samsung Galaxy Z Flip4 αποκτά νέες δυνατότητες μέσω του FlexCam, διευκολύνοντας τη φωτογράφιση όταν το smartphone δε βρίσκεται στα χέρια σου. Αυτό ανοίγει νέους ορίζοντες για εκείνους που θέλουν να πειραματίζονται μέχρι να βρουν την κατάλληλη σκηνή για το πολυπόθητο «κλικ» της κάμερας, διπλώνοντας το Galaxy Z Flip4 κι αφήνοντάς το σε μια επιφάνεια κι ύστερα παίρνοντας πόζα. Μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει καλύτερο;

018_hands-on_galaxy_zflip4_pinkgold.jpg.a9f0675de54ab678a03704dc667b2230.jpg

Μπορεί, είναι η απάντηση, χρησιμοποιώντας το Galaxy Watch5. Στην οθόνη του smartwatch μπορείς να βλέπεις όσα «βλέπει» και το viewfinder του Galaxy Z Flip4, δίνοντάς σου όσα χρειάζεσαι για να πετύχεις το τέλειο καδράρισμα για τη φωτογραφία σου. Δεν μένει εκεί, φυσικά, προσφέροντάς σου και τη δυνατότητα να κάνεις το «κλικ» μέσα από το smartwatch, ώστε να μην κάνεις καν κάποιο νόημα στο Galaxy Z Flip4 – όλα είναι στον καρπό σου! Σκέψου πως, με τον παραπάνω συνδυασμό, έχεις μια φωτογραφική μηχανή, ένα απομακρυσμένο κλείστρο, ένα ακόμη viewfinder – όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι ξεχωριστές συσκευές αλλά συνδυάζονται για δική σου διευκόλυνση.

Τίποτα δεν χάνεται, όσο υπάρχει το SmartThings Find!

Η λειτουργία SmartThings Find εξελίσσεται σε μια από τις πλέον χρήσιμες για κατόχους συσκευών Samsung. Με προσοχή στη λεπτομέρεια, όσον αφορά στην ασφάλεια των δεδομένων, αξιοποιούνται πάνω από 200 εκατομμύρια κόμβοι παγκοσμίως οι οποίοι επικοινωνούν μεταξύ τους για ένα σκοπό: τον εντοπισμό συσκευών Samsung.*

Με το SmartThings Find, συσκευές όπως το Samsung Galaxy Z Flip4, το Galaxy Watch5 και τα Galaxy Buds2 Pro μπορούν να εντοπιστούν αν για κάποιο λόγο χαθούν. Η τελευταία γνωστή τοποθεσία τους είναι εύκολα προσβάσιμη για εσένα, μέσω της εφαρμογής SmartThings, ώστε να ξέρεις με ακρίβεια πού εντοπίστηκαν την τελευταία φορά που κάποια συσκευή Samsung Galaxy πέρασε από κοντά τους, είτε δική σου είτε κάποιου άλλου κατόχου Samsung Galaxy smartphone. Έτσι, συνεργατικά και χωρίς την παραμικρή ενέργεια από πλευράς χρηστών, το δίκτυο συσκευών Samsung Galaxy παρέχει μια ανεκτίμητη βοήθεια σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

image.jpeg.693b8f8d85dd299d99157c6edbae3055.jpeg

Το SmartThings Find λειτουργεί και σε βασικότερο επίπεδο, για να προλάβει τυχόν απώλεια συσκευών. Μέσω ρύθμισης “Left Behind Notice”, μπορείς να λαμβάνεις ειδοποιήσεις αν κάποια συσκευή μείνει πίσω και τελικά βγει εκτός εμβέλειας από τις υπόλοιπες, ώστε έγκαιρα να την αναζητήσεις προτού απομακρυνθείς.

Τα οφέλη του οικοσυστήματος Samsung Galaxy είναι πολλά κι όταν ζήσεις την εμπειρία που προσφέρει, τότε δύσκολα θα θελήσεις να το αποχωριστείς.

* Οι διαθέσιμες τεχνολογίες, λειτουργίες και ιδιότητες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, τον πάροχο, το περιβάλλον δικτύου ή το προϊόν, και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.