Μια συσκευή που ήρθε για να αφήσει το στίγμα της στη μεσαία κατηγορία, το vivo Y76 5G θα σας επιτρέψει να αποτυπώσετε κάθε σας στιγμή όπως ποτέ άλλοτε.

Η mid-range κατηγορία μας έχει προσφέρει τα τελευταία χρόνια ορισμένες πραγματικά αξιόλογες συσκευές με χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς να συναντήσει σε ακριβότερα μοντέλα. Ακριβώς αυτά ισχύουν και με το vivo Y76, τη 5G μεσαία πρόταση της ομώνυμης εταιρείας που δίνει έμφαση στη φωτογραφία και το βίντεο, επιτρέποντας στον χρήστη να εξαντλήσει τη δημιουργικότητά του, αποτυπώνοντας τις σημαντικότερες στιγμές του.

Με design που μαγνητίζει

Το vivo Y76 5G είναι μία πραγματικά «αέρινη» συσκευή. Με προφίλ που δεν ξεπερνά τα 2,8 χιλ. και τρισδιάστατη πλάτη, υιοθετεί design που αναδεικνύει την κάθε του καμπύλη. Την ίδια στιγμή το βάρος των 175 γραμμαρίων μόλις και οι δύο υπέροχες αποχρώσεις στις οποίες διατίθεται -Cosmic Aurora και Midnight Space- με την απόκοσμη, σαγηνευτική ομορφιά τους, συνθέτουν το προφίλ ενός smartphone που θα… λυπάστε να αφήσετε στην τσάντα ή την τσέπη.

Y76_5G_4.JPG.10209289b6dff356557e98629b5a35ee.JPG Y76_5G_3.JPG.9ce292b7580ec0e3e6ad36cae7945f67.JPG

Στην πρόσοψή του κυριαρχεί φυσικά η οθόνη των 6,58 ιντσών και όταν λέμε «κυριαρχεί» το εννοούμε απόλυτα, αφού καταλαμβάνει το 90,6% της συνολικής επιφάνειας. Με λόγο διαστάσεων 20:9, κάλυψη του χρωματικού χώρου NTSC σε ποσοστό 96% και φωτεινότητα 460 nits, θα σας προσφέρει κινηματογραφικές εμπειρίες θέασης, ενώ απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας σειρές, ταινίες ή video games σε ανάλυση FHD και βάλε (2408x1080 pixels για την ακρίβεια).

Αγναντεύοντας τον κόσμο

Οι πιο παρατηρητικοί θα προσέξουν πως σε μια μικρή εγκοπή στο πάνω μέρος της οθόνης βρίσκεται η κάμερα πρόσοψης και εκεί είναι που το vivo Y76 5G αρχίζει και δείχνει την πραγματική του αξία. Η selfie κάμερα είναι μεν ανάλυσης 16 MP, όμως υποστηρίζεται από εξαιρετικά ισχυρούς αλγορίθμους AI και λογισμικό. Λειτουργίες όπως οι Extreme Night Selfie, Face Beauty και Smart Softlight θα σου χαρίζουν τις πιο ζωηρές selfies που τράβηξες ποτέ, με ζεστά χαμόγελα και σπινθηροβόλα βλέματα, μέρα και νύχτα.

Παράλληλα, το σύστημα τριπλής κάμερας του smartphone είναι ό,τι πρέπει για όσους αρέσκονται να πειραματίζονται απαθανατίζοντας τον κόσμο γύρω τους. Την κύρια κάμερα των 50 MP συνοδεύουν ακόμα δύο, μία macro και μία bokeh στα 2 MP έκαστη για επιδόσεις και συνθέσεις που παραπέμπουν σε ναυαρχίδα. Στη διάθεσή σας βρίσκεται μια σειρά από λειτουργίες σκηνής για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα κομμένα και ραμμένα στις απαιτήσεις του κάθε ενσταντανέ, ενώ το Ultra Stable Video είναι ό,τι χρειάζεστε για ομαλή εγγραφή βίντεο ακόμα και εν κινήσει.

Τιμή mid-range, επιδόσεις flagship

Το vivo Y76 5G δε μένει όμως μόνο στη φωτογραφία και το βίντεο. Μιλάμε για ένα smartphone που θα σας επιτρέψει να παίξετε τα πιο απαιτητικά mobile games με τα settings στο max! Η οθόνη του όπως είπαμε χαρίζει σπουδαία εικόνα με ευρεία οπτική γωνία ενώ το Ultra Game Mode 2.0 προσδίδει πλήρη ελευθερία κινήσεων μέσω ενός εύχρηστου dashboard που συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες για τον gamer πληροφορίες (το δε βασισμένο στο Android 11, Funtouch OS 12 προσφέρει μία άνετη ευρύτερη εμπειρία χρήσης).

1068065937_y76_2.jpg.68e64becb7a62207cd972b1381ba4d25.jpg

Για εκείνες τις περιπτώσεις που χρειάζεται «λίγη ακόμα» μνήμη για ομαλότερο multitasking, μπορεί να «δανειστεί» 4 GB από τη ROM των 128 GB, ανεβάζοντας τη συνολική RAM στα 12 GB για απρόσκοπτη απόδοση. Η δε λειτουργία Multi-Turbo βελτιστοποιεί τη διαχείριση πόρων δικτύου, τις επιδόσεις του συστήματος ψύξης και τις προτεραιότητες της AI έτσι ώστε να απολαύσετε το πλεονέκτημα της πραγματικά κορυφαίας ισχύος -κάτι που θα βρείτε, το δίχως άλλο, χρήσιμο με κάθε λογής απαιτητική εφαρμογή. Το σύστημα ψύξης υγρού μετάλλου πέντε διαστάσεων, τέλος, εγγυάται θερμοκρασίες μειωμένες έως και κατά βαθμούς για σταθερότερη λειτουργία.

Αν αναρωτιέστε ποιο είναι το τίμημα για όλα τα παραπάνω, η απάντηση είναι πολύ απλή: τίποτα! Εν αντιθέσει με ό,τι θα περίμενε κανείς από τη μπαταρία μίας συσκευής με αυτά τα προτερήματα, εκείνη του vivo Y76 5G αντέχει και με το παραπάνω. Θα αντέξει με άνεση μία ημέρα απαιτητικής, συνεχούς χρήσης και όταν έρθει η ώρα της φόρτισης, θα φτάσει στο 70% μέσα σε 32 λεπτά, για να μη χρειαστεί να περιμένετε άσκοπα ποτέ ξανά. Η δε εξαιρετική σχέση τιμής/απόδοσης του vivo Y76 5G, το καθιστά μία από τις καλύτερες, αρτιότερες και πλέον value for money προτάσεις στην κατηγορία του. Δώστε του μία ευκαιρία και δε θα σας απογοητεύσει.