Εάν είστε απογοητευμένοι επειδή χάσατε τη Black Friday και τη Cyber Monday, η Godeal24 έχει ξεκινήσει την προσφορά Double 12, η οποία παρέχει τις ίδιες προσφορές με τη Black Friday.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε ακόμα να απολαύσετε τη χαμηλότερη τιμή της Black Friday για να αγοράσετε γνήσιο λογισμικό της Microsoft για το PC σας. Τι είναι το Double 12 Promotion; Το Double 12 είναι ένα event αγορών που πραγματοποιείται στις 12 Δεκεμβρίου κάθε έτους και μπορεί να θεωρηθεί ως συνέχεια της προωθητικής ενέργειας Double 11. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Godeal24 διέθεσε γνωστά προγράμματα με μεγάλες εκπτώσεις ως ένα ευχαριστώ στους καταναλωτές.

Η επίσημη τιμή του Microsoft Office 2021 Pro είναι 439,99 δολάρια. Στις εκπτώσεις της Godeal24 στις 12.12, η τιμή του γνήσιου Office 2021 Pro είναι μόνο 24,25€, εξοικονομώντας σας έως και 90% της αρχικής του τιμής. Αν πρέπει να το εγκαταστήσετε σε πολλούς υπολογιστές ή να το αγοράσετε μαζί με φίλους, το πακέτο Office 2021 5PCs είναι η καλύτερη προσφορά αφού μπορείτε να το αγοράσετε με μόλις 13,05€/PC. Μην ανησυχείτε για το αν το λογισμικό είναι ασφαλές και αξιόπιστο.

Αρχικά θα πρέπει να κατεβάσετε το λογισμικό από τον επίσημο ιστότοπο της Microsoft και να χρησιμοποιήσετε το κλειδί ενεργοποίησης άδειας χρήσης που αγοράσατε από το Godeal24. Αφού η ενεργοποίηση ολοκληρωθεί με επιτυχία, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κανονικά, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον τρόπο λήψης του λογισμικού, αφού δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ακόμα και αν υπάρχουν προβλήματα κατά την εγκατάσταση και τη χρήση, η Godeal24 παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης πελατών 24/7 και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση!

221202-750-420-gd24.jpg

Η χαμηλότερη τιμή της χρονιάς! Γνήσιο MS Office 2021 από 13.05€

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε τα Windows 10 Pro. Το Godeal24 Double 12 λανσάρει επίσης μια σπέσιαλ τιμή των Windows 10 Pro για 2PCs με συνολικό κόστος 12.12€, κάτι που μεταφράζεται σε 6.06€ ανά PC, για γνήσια Windows 10 Pro. Αν αγοράσετε ένα μόνο κλειδί χρήσης, τότε το κόστος φτάνει τα 7,25€, ενώ μη ξεχνάτε ότι μπορείτε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας σε Windows 11 εντελώς δωρεάν!

Προσφορά περιορισμένου χρόνου: Windows 10 Pro από 6,06€!

MS Office for MAC

Έκπτωση 62% σε Bundles του MS Office και όχι μόνο (κωδικός κουπονιού "SGO62")

Έκπτωση έως 50% σε εκδόσεις Windoows (κωδικός κουπονιού " SGO50")

>>> Περισσότερα

Περισσότερα Εργαλεία για PC: Καλύτερες Τιμές, Καλύτερα Προιόντα!

  1. Ashampoo PDF Pro 3 at 25.61€
  2. IObit Driver Booster 10 Pro at 16.39€
  3. Ashampoo Photo Commander 17 at 10.21€
  4. Adguard for Windows/Mac/Android/iOS - 1 Device at 10.24€

Αποκτήστε Περισσότερα Εργαλεία>>>

Η Godeal24 είναι μεταπωλητής αδειών χρήσης της Microsoft και κορυφαίου λογισμικού γύρω από την ασφάλεια, επιτρέποντάς σας να αγοράσετε το λειτουργικό σύστημα των Windows καθώς και το MS Office σε μειωμένες τιμές. Το ίδιο ισχύει και για άλλα χρήσιμα εργαλεία για τον υπολογιστή σας όπως η σειρά IOBIT, το Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα. Εξοικονομήστε έως και 90%! Οι άδειες χρήσης είναι 100% αυθεντικές. Η Godeal24 γνωρίζει το «ιστορικό» κάθε άδειας που πουλάει και οι χρήστες μπορούν να τις χρησιμοποιούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Για το λόγο αυτό, οι άδειες χρήσης που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί από το Godeal24 είναι "lifetime", κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς περιορισμούς, με κανονικές αναβαθμίσεις και υποστήριξη από τη Microsoft για όσο καιρό διαρκέσει ο χρόνος ζωής της εφαρμογής.

Πώς να πληρώσω;

1. Μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής, συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε λογαριασμό) και στη συνέχεια συμπληρώστε τις "Billing Informαtion" που αφορά τις πληροφορίες χρέωσης.

image.png

2. Eπιλέξτε "CWALLETCO" σε αυτό το βήμα και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Continue"

image.png

3. Ελέγξτε την παραγγελία σας και αν όλα είναι εντάξει άντε κλικ στο “Place Order”

image.png

4. Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ’ αυτή τη σελίδα και θα πρέπεi να επιλέξετε το “Choose Payment Methods”

image.png

5. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε τη χρήση PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή

image.png

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως "εξαιρετική και σπουδαία" στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής από πολλά πρωτότυπα προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%. Η ψηφιακή παράδοση θα σας επιτρέψει να λάβετε το λογισμικό σας απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παραλαβής της άδειας για τον αγοραστή.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]