Τα Windows 10 είναι ίσως ένα από τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα στον πλανήτη, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να τα αφήσετε πίσω σας και να προχωρήσετε στα Windows 11;

Τα Windows 11 κυκλοφορούν εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. Τα Windows 10 έχουν συναντήσει τεράστια επιτυχία όπως συνέβη ακριβώς με τα Windows 7 και Windows XP τα προηγούμενα χρόνια. Η Microsoft σταμάτησε την απευθείας πώληση αδειών χρήσης για τα Windows 10. Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε πλέον να τα αγοράσετε ή να τα χρησιμοποιήσετε αφού υπάρχουν ακόμα πολλές επιλογές στις οποίες μπορείτε να προμηθευτείτε είτε τη Home έκδοση είτε τη Pro έκδοση. H Godeal24 σας προσφέρει γνήσιες και φθηνές άδειες χρήσης των Windows 10 από μόλις7,25€. Εάν μάλιστα έχετε πολλούς υπολογιστές στο σπίτι ή τους μοιράζεστε με την οικογένειά σας, είναι καλύτερο να αγοράσετε το πακέτο των Windows 10 Professional για 2PCs, όπου τα Windows 10 Pro έχουν κόστος μόλις 6,12€/PC!

Τα καλά νέα για τους σημερινούς χρήστες των Windows 10 είναι ότι η Microsoft επιβεβαίωσε ότι η επίσημη υποστήριξη των Windows 10 δεν θα λήξει μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2025. Έτσι αν ο υπολογιστής σας εξακολουθεί να τρέχει ένα παλαιότερο λειτουργικό σύστημα, όπως τα Windows 7, 8 ή 8.1, θα πρέπει να αναλάβετε δράση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο υπολογιστής σας δεν λαμβάνει πλέον ενημερώσεις ασφαλείας.Η Microsoft προωθεί επί του παρόντος δυναμικά τα Windows 11, και τώρα όπου το ChatGPT είναι δημοφιλές σε όλο τον κόσμο, υπάρχει το ενδεχόμενο να προστεθεί στα Windows 11 στο εγγύς μέλλον. Μπορείτε να αποκτήσετε τα γνήσια Windows 11 Pro μόνο με 10,25€. Πιθανώς στο εγγύς μέλλον, περισσότερα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να εμφανιστούν στα Windows 12, κάτι που πιθανόν θα μάθουμε αργότερα μέσα στη χρονιά.

230217-750-420-gd24.jpg

 

 Windows 10 από 6.12€/PC!

Hot Sale! Microsoft Office στην Καλύτερη Τιμή!

Έκπτωση 62% σε όλα τα bundles κα άλλες εκδόσεις του MS Office (κωδικός κουπονιού "SGO62")

Έως 50% σε εκδόσεις Windows! (κωδικός κουπονιού " SGO50")

>>> Περισσότερα

Περισσότερα PC εργαλεία στην Καλύτερη τιμή!

  1. Ashampoo PDF Pro 3 - 18.99€
  1. Ashampoo Photo Commander 17 - 10.21€
  1. MacBooster 8 Lifetime Subscription - 10.24€
  2. Adguard for Windows/Mac/Android/iOS - 1 Device - 10.24€

Αποκτήστε Περισσότερα Εργαλεία>>>

Στη Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα με άδειες χρήσης της Microsoft σε μειωμένες τιμές, χρήσιμο λογισμικό για την ασφάλεια και άλλα εργαλεία για τον υπολογιστή σας όπως το IOBIT, το Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα. Αποκτήστε τα Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Με το Godeal24, μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι το λογισμικό σας είναι 100% ασφαλές και γνήσιο, υποστηριζόμενο από την εγγύηση υποστήριξης και ενημέρωσης από τη Microsoft.

Απολαύστε αγορές χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία στέλνει το λογισμικό σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με εξαιρετική βαθμολογία 98% στο TrustPilot και τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.  Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να εξοικονομήσετε έως και 90% στο κόστος του λογισμικού που χρειάζεστε για τη δουλειά ή το παιχνίδι σας. Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και δια βίου εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]