Η Black Friday και η Cyber Monday αποτελούν παρελθόν και πλέον ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τη συναρπαστική περίοδο των γιορτών.

Η  εργασία, σας κάνει να ξεχνάτε να αγοράσετε δώρα για την οικογένειά σας ή τον εαυτό σας! Σ' αυτή την περίπτωση μπορείτε να επιλέξτε το Godeal24, όπου μπορείτε να αποκτήσετε εφ' όρου ζωής τις γνήσιες σουίτες Office και τα λειτουργικά συστήματα. To Big Deal της Godeal24 για τα Χριστούγεννα θα σας προσφέρει τα φθηνότερα ψηφιακά κλειδιά λογισμικού για λίγες ακόμη μέρες!

Είτε συντάσσετε μια σημαντική έκθεση για τη δουλειά σας είτε προσπαθείτε να συγκεντρώσετε τα προσωπικά σας οικονομικά για να προγραμματίσετε μια μεγάλη αγορά, το Microsoft Office προσφέρει μια πληθώρα χρήσιμων εφαρμογών. Μέχρι τις 26/12, το Microsoft Office 2021 Professional Plus για Windows είναι διαθέσιμο με μόλις 25,25€ ενώ το Microsoft Office 2021 Home & Business για Mac κοστίζει μόλις 49,25€, η χαμηλότερη τιμή που θα βρείτε στο διαδίκτυο! Αν δεν είστε επαγγελματίας, μπορείτε να επιλέξετε το Office 2019 Pro που κοστίζει μόλις 22,25€. Η φθηνή τιμή είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επιλέξετε το Godeal24 αρχικά. Επιπλέον όμως, η Godeal24 διαθέτει μια επαγγελματική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών που θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας όλο το εικοσιτετράωρο! Ακόμα, η εξαιρετικά γρήγορη παράδοση και οι οδηγίες εγκατάστασης βήμα προς βήμα είναι όλες υπηρεσίες που μπορείτε να ζήσετε στο Godeal24! Μη χάνετε χρόνο!

231212-720p-gd24-.jpg.c4305f96576d0fcc775100dd9fd0f66d.jpg

Το Microsoft Office 2021 με lifetime άδεια κοστίζει μόνο 15,05€ ανά PC

MS Office για MAC

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποκτήσετε ένα λειτουργικό κλειδί για την ενεργοποίηση των Windows 10!

Αποκτήστε το οικονομικό πακέτο σας σήμερα! (κωδικός κουπονιού "SGO62")

Το φοβερό Sale θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό! Τρελή Προσφορά!

Έως και 50% έκπτωση σε εκδόσεις Windows και Office! (κωδικός κουπονιού " SGO50")

Ο πιο βολικός τρόπος για να αποκτήσετε software για το PC σας είναι το Godeal24. Τα λειτουργικά κλειδιά και η επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών καθιστούν την αγορά σας ξέγνοιαστη!

>>Και άλλα εργαλεία

Πώς να πληρώσετε;

  • Μεταβείτε στη checkout σελίδα και συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε or create ένα λογαριασμό), και μετά συμπληρώστε το  "Billing Information".
    image.png
  • Παρακαλούμε επιλέξτε το "CWALLETCO" στο βήμα αυτό και μετά κάντε κλικ στο "Continue".|

    image.png
     
  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο "Place Order"

    image.png
  • Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ' αυτή τη σελίδα και κάντε κλικ στο "Choose payment methods".

    image.png
  • Τελευταίο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.image.png

Στο Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα με εκπτωτικές άδειες χρήσης της Microsoft, χρήσιμο software ασφαλείας  και άλλα εργαλεία για τον υπολογιστή σας. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία στέλνει το λογισμικό σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% Εξαιρετική στο TrustPilot και τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!
Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]