Επιστροφή στο μέλλον για τη Nike η οποία φαίνεται να είναι έτοιμη να παρουσιάσει αθλητικά παπούτσια με αυτόματο δέσιμο κορδονιών, μια ιδέα η οποία βασίζεται σε σκηνή από την ταινία επιστημονικής φαντασίας Back to the Future 2 η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1989.

 

Αν και τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο, η Nike κυκλοφόρησε ένα teaser video το οποίο μας φέρνει μέσα σε ένα τεράστιο χώρο του κεντρικού ήρωα της ταινίας Marty McFly το οποίο αποτελείται από εκατοντάδες παπούτσια του ίδιου μοντέλου το οποίο θυμίζει αρκετά το μοντέλο που φόραγε ο κεντρικός ήρωας της ταινίας.

 

 

Οι ενδείξεις πάντως ότι αύριο η Nike θα παρουσιάσει αθλητικό παπούτσι με αυτόματο σύστημα δεσίματος κορδονιών γίνονται περισσότερο δυνατές

αν υπολογιστεί η κίνηση της εταιρείας να πατεντάρει ένα τέτοιο σύστημα πριν ένα χρόνο.

 

Η ανακοίνωση αναμένεται αύριο σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσει η εταιρεία.

 

 

Ενημέρωση 9/9/11: Τελικά το συγκεκριμένο μοντέλο, Nike Mag, θα πουληθεί από σήμερα μόνο μέσω eBay και μόνο για 1500 ζευγάρια. Τα κέρδη θα πάνε στο ίδρυμα του Michael J Fox για την έρευνα για τη νόσο του Πάρκινσον.

 

Δεν έχει σύστημα αυτόματου δεσίματος των κορδονιών αλλά έχει το φωτιζόμενο logo της Nike και τα 3 χρώματα στο κάτω μέρος