Τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, ο δημιουργός του Minecraft, Markus "Notch" Persson έγινε απίστευτα πλούσιος μετά την εξαγορά της εταιρείας του έναντι $2,5 δισεκατομμυρίων από την Microsoft, η οποία βεβαίως είναι και η νέα ιδιοκτήτρια του Minecraft.

Όπως ήταν φυσιολογικό, o Persson ξεκίνησε το... ξόδεμα, και το πρώτο πράγμα που έκανε -και μάθαμε- ήταν να αγοράσει μία τεράστια έπαυλη στο Beverly Hills, στην California έναντι $70 εκατομμυρίων. Μεταξύ άλλων η έπαυλη έχει πανοραμική θέα στο Los Angeles, διαθέτει οκτώ κρεβατοκάμαρες, δεκαπέντε μπάνια, ντουλάπες σε διαστάσεις διαμερισμάτων καθώς και ιδιωτική κινηματογραφική αίθουσα.

 

Επιπλέον διαθέτει έκθεση για συλλογή αυτοκινήτων, δωμάτιο... γλυκισμάτων (γεμάτων m&m's), τηλεοράσεις 90 ιντσών, τηλεχειριζόμενο εξοπλισμό και αυτόματες γυάλινες πόρτες ενώ η έπαυλη εξοπλίζεται με ακριβά έπιπλα, διάφορα διακοσμητικά και έργα τέχνης.

 

Είναι τα περισσότερα χρήματα που έχουν δαπανηθεί σύμφωνα με αναφορές για την αγορά οικίας στο Beverly Hills, μία ιδιαίτερα "πλούσια περιοχή".

Η έπαυλη ήταν στόχος των Jay Z και Beyonce αλλά ο Persson λέγεται ότι έκανε καλύτερη προσφορά. Και να σκεφτείτε ότι η συγκεκριμένη έπαυλη κόστισε στον Persson λιγότερο από το 3% των χρημάτων που κέρδισε από την πώληση του Minecraft.

 

Αυτά είναι...

 

https://twitter.com/notch/status/545729155359207426

 

gallery_286955_1531_22448.png

 

gallery_286955_1531_19463.png

 

Link.png Site: The Verge