Μπορεί το μείζον ζήτημα που έχει προκύψει με το γνωστό ανταλλακτήριο bitcoin, MtGox, να μην έχει ακόμη επιλυθεί και οι χρήστες του να βρίσκονται ακόμη σε αγωνία, ωστόσο χθες γνωστοποιήθηκε μια μάλλον αισιόδοξη πληροφορία.

Πιο συγκεκριμένα, το Mt. Gox ανακοίνωσε πως κατάφερε να βρει 200.000 Bitcoins μέσα σε ένα wallet το οποίο δεν ήταν σε χρήση, δίνοντας έτσι μια νότα ελπίδας στα μέλη του για την ανεύρεση του συνόλου των νομισμάτων που είχαν χαθεί.

 

Θα πρέπει βέβαια εδώ να διευκρινήσουμε πως τα νομίσματα αυτά (που αντιστοιχούν σε περίπου 115 εκατομμύρια δολάρια) είναι μόνο ένα μικρό μέρος από το σύνολο των 850.000 bitcoins που είχαν χαθεί από το MtGox, το οποίο μάλιστα όπως για όσους θυμούνται υπέβαλε πρόσφατα αίτημα χρεοκοπίας.

 

Παρόλα αυτά, και στον απόηχο του μεγάλου θορύβου που είχε προκληθεί πρόσφατα, το MtGox επέτρεψε και πάλι πριν από μερικές ημέρες την πρόσβαση στους χρήστες του, ώστε να μπορούν να ελέγχουν τα ποσά που έχουν αποθηκευμένα σε αυτό, χωρίς ωστόσο να δίνεται η δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών.

 

Link.png Site: http://www.nextpowerup.com/news/7981/mt-gox-finds-200-000-bitcoins-in-unused-wallet.html[/url]']NextPowerUp