Η πρώτη απόπειρα της HTC στην αγορά των phablets έχει την ονομασία HTC One Max. Το “Max”, όπως και το “Mini” που παρουσίασε η εταιρεία μερικούς μήνες νωρίτερα βασίζονται στην αισθητική και στο κατασκευαστικό πρότυπο του HTC One, το οποίο είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα εμπορικά smartphones του Ταϊβανού κατασκευαστή και βεβαίως η περσινή ναυαρχίδα του.

Η περαιτέρω κεφαλαιοποίηση της επιτυχίας του HTC One, σε χαμηλότερη ή υψηλότερη προϊοντική κατηγορία δεν ήταν εξασφαλισμένη σε καμία περίπτωση, ωστόσο η εταιρεία προτίμησε αυτή την προσέγγιση, και μάλλον της βγήκε σε καλό, αφού ο σχεδιασμός και η αισθητική του HTC One το καθιστούν μία ξεχωριστή και ποθητή για πολλούς χρήστες συσκευή.

Το HTC One Max είναι μία τεράστια συσκευή, ένα μεγαλοπρεπές phablet που ισορροπεί ανάμεσα στις συσκευές που χαρακτηρίζονται ως smartphones και στα tablets, και αυτό, λόγω της οθόνης των 5,9 ιντσών που φοράει, και η οποία όπως ήταν φυσικό συμπαρασύρει και τις διαστάσεις του. Οι χρήστες που επιθυμούν τις δυνατότητες ενός smartphone, με ελαφρώς ανώτερη φορητότητα από εκείνη που προσφέρει ένα tablet, αλλά με σχεδόν εξίσου μεγάλο περιβάλλον εργασίας είναι θα λέγαμε και εκείνοι που βρίσκουν τον συγκεκριμένο τύπο συσκευή ελκυστικό.

 

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/reviews/_/smartphones/htc-one-max-r237[/url]']Αναλυτική Παρουσίαση HTC One Max