Το φετινό καλοκαίρι θα περάσει στην ιστορία ως το πιο συναρπαστικό για την ελληνική εταιρεία MLS η οποία συνεχίζει την ενασχόληση της με το hardware. Περίπου πριν ένα χρόνο η MLS με έδρα τη Θεσσαλονίκη, έκανε τα πρώτα βήματα σε μια εντελώς νέα αγορά για την ίδια αλλά και γενικότερα για τις ελληνικές εταιρείες πληροφορικής, παρουσιάζοντας το πρώτο ελληνικό smartphone, το IQTalk.

Ένα χρόνο μετά τα σχέδια της εταιρείας φαίνονται ακόμα πιο φιλόδοξα με κυκλοφορία επιπλέον δύο android smartphone, το IQTalk Crystal και το IQTalk King που παρουσιάσαμε πρόσφατα. Ως λογική συνέχεια των κινήσεων της εταιρείας, η MLS έχει προχωρήσει τους τελευταίους μήνες στην παρουσίαση της πιο hot κατηγορίας υπολογιστών, των tablets με 3 διαφορετικές προτάσεις.

 

Εμείς δοκιμάζουμε την κορυφαία πρόταση μέχρι σήμερα, το IQTab King το οποίο χωρίς καμία έκπληξη ενσωματώνει μέσω εξειδικευμένων εφαρμογών, το λογισμικό αναγνώρισης ελληνικής ομιλίας που έχει αναπτύξει η MLS.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/reviews/_/smartphones/mls-iqtab-king-r190[/url]']Διαβάστε την πλήρη παρουσίαση του MLS IQTab King