Πριν από λίγο καιρό και κατά τη διάρκεια του συνεδρίου BUILD, o Stephen Elop, ως υπεύθυνος πια του τμήματος φορητών συσκευών της Microsoft, ανακοίνωσε το κορυφαίο Nokia Lumia 930, καθώς και τα Nokia Lumia 630 και 635.

Τα δύο τελευταία είναι ουσιαστικά η ίδια συσκευή, μολονότι στη δεύτερη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα κινητό που υποστηρίζει δίκτυα 4G LTE. Όσο αφορά στο Nokia Lumia 630 που υποστηρίζει 3G, θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μία single SIM έκδοση, σαν αυτή που έχουμε στα χέρια μας, και μία dual SIM έκδοση, που είναι μία αξιόλογη περίπτωση αφού και με τις δύο κάρτες 3G μπορείτε να εκμεταλλευτείτε συμβόλαια data με τους παρόχους της προτίμησής σας.

 

Επιστρέφοντας στη περίπτωση του Lumia 630 που έχουμε στα χέρια μας, η σχεδίαση και η αισθητική ακολουθεί τη γνωστή λογική της Nokia, με τις λιτές γραμμές να κυριαρχούν, και το ωραίας αίσθησης πλαστικό να ντύνει τη συσκευή. Πρόκειται για ένα οικονομικό κινητό, οπότε και δεν περιμέναμε πολλά πράγματα στον τομέα της ποιότητας κατασκευής. Παρόλα αυτά, είναι ένα αρκετά καλοφτιαγμένο κινητό, που προσφέρει σχεδόν άψογο κράτημα.

 

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Nokia Lumia 630