Η τεχνολογία QD-OLED είναι από τις πλέον εντυπωσιακές κι αναμενόμενες, για τηλεοράσεις κι οθόνες.

Οπότε, το Alienware AW3423DW έχει αρκετά βλέμματα επάνω του γιατί πέρα από το μέγεθος, τις δυνατότητες και το όνομα, ξεχωρίζει κυρίως για ένα λόγο: είναι μια από τις πρώτες συσκευές με πάνελ QD-OLED που θα μπουν σε σπίτια καταναλωτών.

Πέρα από το πάνελ, τα χαρακτηριστικά του ανήκουν στην υψηλή κατηγορία, οπότε προσφέρεται ως ένα πλήρως εξοπλισμένο gaming monitor υψηλών προδιαγραφών, κάτι που φυσικά αντικατοπτρίζεται και στην τιμή. Έχοντας περάσει αρκετό διάστημα με το monitor και σε συνεργασία με τους Hardware Busters, παραθέτουμε την εμπειρία μας με αυτό.

Ξεκινάμε από τον… εξωγήινο σχεδιασμό, κάτι που περιμένουμε από κάθε προϊόν Alienware. Η βάση της οθόνης είναι λευκή, σε σχήμα “L” με δύο πόδια στο κάτω μέρος που εκτείνονται σε σχήμα “V”. Στην κορυφή της, ένας μικρός βραχίονας κρατάει την οθόνη μπροστά και λίγους πόντους έξω από τη βάση, ώστε να μπορεί να ρυθμιστεί η κλίση της και να μην βρίσκει στη κορυφή της βάσης.

Η οποία βάση, όπως ήταν αναμενόμενο, είναι λευκή εξωτερικά με μαύρη την πλευρά που κοιτάζει προς την οθόνη, ενώ ο βραχίονας που ενώνει οθόνη και βάση είναι μαύρος, καταλήγοντας σε μαύρη ένωση. Το οβάλ σχήμα της ένωσης και η μαύρη πλευρά της βάσης έχουν μια λεπτή, φωτεινή γραμμή χρώματος ανοιχτού μπλε περιμετρικά, ενώ το οβάλ της ένωσης καταλήγει σε ένα μεγάλο, λευκό κομμάτι πλαστικό από όπου τελικά «κρέμεται» το πάνελ. 

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 4