Το ROG Zephyrus S GX502 αποτελεί τη νέα πρόταση της ASUS στην κατηγορία των gaming laptops και παράλληλα την επιστροφή της στην πεπατημένη ως προς το design.

Με το πληκτρολόγιο και το mousepad να βρίσκονται εκεί που θα τα… περίμενε κανείς διορθώνοντας τις ανορθογραφίες προηγούμενων ετών, το σύστημα της ASUS έρχεται να προσφέρει λειτουργίες που θα εκτιμήσουν το δίχως άλλο οι απαιτητικοί παίκτες –και δη οι λάτρεις των esports.

Φυσικά σε αυτές τις περιπτώσεις, καθετί που κερδίζει ο χρήστης συνήθως προϋποθέτει και μία θυσία σε κάποιον άλλο τομέα οπότε τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων –ακόμα κι όταν πρόκειται για ένα τόσο ακριβό σύστημα. Τι κάνει καλά όμως το νέο ROG Zephyrus και για ποιες παραχωρήσεις μιλάμε; Πάμε να δούμε αναλυτικά το νέο μηχάνημα της ASUS…

Ο σχεδιασμός του ROG Zephyrus είναι αρκετά προσεγμένος. Με σώμα κατασκευασμένο από κράμα μαγνησίου-αλουμινίου, δεν είναι μόνο όσο στιβαρό χρειάζεται αλλά αποπνέει παράλληλα και έναν premium αέρα, ικανοποιώντας πλήρως τον χρήστη που έχει “ξαλαφρώσει” την τσέπη του από ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Σε μαύρο χρώμα και με κάμποσα LED σε διάφορα σημεία, δεν κρύβει σε καμία περίπτωση τον προσανατολισμό του όμως δεν μοιάζει με τα περισσότερα gaming laptops της αγοράς εξαιτίας και των περιορισμένων διαστάσεών του, τα οποία σε συνδυασμό με το βάρος του, το κάνουν πολύ εύκολο στη μεταφορά.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 1
  • Thanks 1