Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε smartphones της ASUS στο Insomnia, κάτι για το οποίο όμως ευθύνεται αποκλειστικά η ταϊβανέζικη εταιρεία με τη σχεδόν μηδαμινή της παρουσία στην ελληνική αγορά για τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Φαίνεται πάντως ότι κάτι  αλλάζει και η αρχή ίσως γίνει αυτό το μήνα όχι με ένα αλλά με δύο μοντέλα κορυφαίων επιδόσεων τα οποία παράλληλα αποτελούν και τα στολίδια στην γκάμα προϊόντων της Asus. Σε αυτή την παρουσίαση δοκιμάζουμε το Zenfone 7 Pro το οποίο κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες στα ελληνικά καταστήματα και το οποίο κρύβει αρκετές εκπλήξεις όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει η συγκεκριμένη σειρά της ταϊβανέζικης εταιρείας. Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις με τη συσκευή, αποτέλεσε το γεγονός ότι στη συσκευασία της υπάρχουν όχι μία αλλά δύο θήκες με τη δεύτερη μάλιστα να προορίζεται για δύσκολες καταστάσεις όπου η χρήση του smartphone γίνεται σε «δύσκολο» περιβάλλον. 

Παρατηρώντας την οθόνη των 6,67 ιντσών θα δούμε ότι αυτή δεν διαθέτει οποιαδήποτε οπή ή εγκοπή για την τοποθέτηση της selfie κάμερας. Ο λόγος είναι το σύστημα καμερών Flip που ξεχωρίζει το Zenfone 7 Pro από τα περισσότερα smartphones της αγοράς αφού επιτρέπει τη χρήση του κυρίως συστήματος καμερών, και για τις selfies σας. Την εμφάνιση της συσκευής θα τη χαρακτηρίζαμε τυπική, με την οθόνη να καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την εμπρόσθια όψη αφού τα περιθώρια είναι εξαιρετικά μικρά στις τρεις από τις τέσσερις πλευρές. Στο πίσω μέρος η έκδοση που είχαμε στα χέρια μας διέθετε μία όμορφη πράσινη απόχρωση η οποία άλλαζε σε πιο σκούρο χρώμα ανάλογα με το που έπεφτε ο φωτισμός.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 1