Η σειρά Dark Rock αποτελεί την κορωνίδα της εταιρείας be quiet! στην προιοντική της γκάμα όσον αφορά τις ψύκτρες.

Όπως κάθε προϊόν της συγκεκριμένης σειράς, η ψύκτρα Dark Rock Pro 4  που να μην είναι όμορφο, χάρη στο μαύρο καλογυαλισμένο φινίρισμα, καλοσχεδιασμένο και εξαιρετικά αποτελεσματικό στη διαχείριση της υψηλής θερμότητας που αναπτύσσεται από οποιονδήποτε σημερινό επεξεργαστή.

Η ψύκτρα Dark Rock Pro 4 αποτελεί τη ναυαρχίδα της σειράς και όπως θα περιμένατε από την γνωστή εταιρεία be quiet! Χαρακτηρίζεται από αψεγάδιαστο φινίρισμα και ποιότητα κατασκευής. Πρόκειται για ένα σχεδίασης dual-tower air cooler με προδιαγραφές 250W όσον αφορά το TDP (Thermal Design Power), το οποίο απευθύνεται σε power users και overclockers που δεν επιθυμούν να εγκαταστήσουν κάποιο σύστημα υδρόψυξης στον υπολογιστή τους αλλά επιθυμούν να ψύξουν αποτελεσματικά τον επεξεργαστή καθώς βρίσκονται σε αναζήτηση και του παραμικρού Watt -όσον αφορά την ψύξη- και επομένως και του παραμικρού MHz.

spacer.png

Η ψύκτρα συνοδεύεται από δύο ανομοιόμορφους όσον αφορά τη διάμετρο ανεμιστήρες Silent Wings (PWM), οπότε η λειτουργία της δεν αναμένεται να είναι θορυβώδης. Αυτό ωστόσο μένει να επιβεβαιωθεί και στην πράξη.

Διαβάστε ολόκληρο το review