Από τη γνωστή για τα κάθε είδους εξαρτήματα υπολογιστών be quiet! καταφθάνει η σειρά case fans Light Wings.

Διαθέσιμα σε τέσσερα συνολικά μοντέλα -δηλαδή δύο εκδόσεις ανά μέγεθος- ενσωματώνουν φωτισμό ARGB και υψηλές επιδόσεις με χαμηλό θόρυβο, το σήμα κατατεθέν της εταιρείας. Για την ακρίβεια, είναι ο πρώτος ανεμιστήρας που προσφέρει η εταιρεία ο οποίος ενσωματώνει φωτισμό, οπότε όσοι έχουν προτιμήσει παλαιότερα κάποιο προϊόν της και τους έλειπε η συγκεκριμένη δυνατότητα τότε η «ευχή» τους πραγματοποιήθηκε. Ας δούμε πιο αναλυτικά τι προσφέρει το be quiet! Light Wings.

Το μοντέλο be quiet! Light Wings προσφέρεται σε δύο μεγέθη (120mm και 140mm) και δύο παραλλαγές πτερυγίων (7 ή 9 πτερύγια), όπως και πακέτα με ένα ή τρεις ανεμιστήρες. Στα χέρια μας ήρθε το πακέτο των τριών ανεμιστήρων PWM 7 πτερυγίων μεγέθους 120mm, με τη συσκευασία να περιλαμβάνει επίσης τις απαραίτητες για την τοποθέτηση βίδες.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η έκδοση των 7 πτερυγίων είναι ιδανική για χρήση ως ανεμιστήρες κουτιού και η έκδοση 9 πτερυγίων είναι καλύτερη επιλογή για χρήση σε heat sinks ή radiators. Η πλαστική κατασκευή είναι στιβαρή, δίνει την αίσθηση του ποιοτικού και η υφή στο χέρι είναι άψογη μαρτυρώντας πως η εταιρεία έχει επενδύσει ουσιαστικά στην κατασκευή του προϊόντος.

Οι διαστάσεις του μοντέλου των 120mm φτάνουν τα 120x120x25mm και αντίστοιχα το μοντέλο των 140mm φτάνει τα 140x140x25mm. Οπτικά, δεν αλλάζει κάτι μεταξύ των δύο εκδόσεων κι έτσι έχουμε κεντραρισμένο τον ανεμιστήρα -πλαστικής κατασκευής, σε πτερύγια και πλαίσιο- με ένα φωτεινό δαχτυλίδι να τον περιβάλλει τόσο στην μπροστινή όσο και στην πίσω πλευρά.

image.jpeg

Στις τέσσερις γωνίες βρίσκονται οι υποδοχές για τις βίδες, το λογότυπο της εταιρείας βρίσκεται στο κέντρο του ανεμιστήρα και η κατασκευή είναι ιδιαίτερα λιτή με το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί, εξαιρώντας το λογότυπο της εταιρείας. Τα πτερύγια έχουν μικρές γραμμές που εξέχουν ελαφρώς από το σώμα κι εκτείνονται από πλευρά σε πλευρά, με σκοπό να βοηθήσουν στη διαχείριση του αέρα αλλά και να προσθέσουν λίγο στιλ στο σύνολο.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 4