Η εταιρεία be quiet! είναι γνωστή για τα προϊόντα για επιτραπέζιους υπολογιστές που κατασκευάζει, μεταξύ των οποίων είναι τροφοδοτικά, κουτιά υπολογιστών, ψύκτρες, συστήματα υδρόψυξης και ανεμιστήρες. 

Ένας από τους παράγοντες που βοήθησαν την εταιρεία να διακριθεί στον χώρο, δεν είναι άλλος από την… καταγωγή της, αφού πρόκειται για μία εταιρεία που πραγματοποιεί τον σχεδιασμό και τον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων της στην Γερμανία. 

Ένα από τα τελευταία προϊόντα της εταιρείας είναι η σειρά τροφοδοτικών Pure Power 11 FM, η οποία αποτελείται από μοντέλα με κορυφαία στην κατηγορία τους χαρακτηριστικά τα οποία πωλούνται σε αρκετά ανταγωνιστικές τιμές. Το ακρωνύμιο «FM» στην ονομασία σημαίνει «Fully Modular» και επομένως, όσα καλώδια δεν εξυπηρετούν σε κάτι, μπορούν να μείνουν εκτός κουτιού υπολογιστή για καλύτερη διαχείριση καλωδίων, λιγότερες αντιστάσεις στην ανακύκλωση του αέρα στο εσωτερικό του υπολογιστή και επομένως χαμηλότερες θερμοκρασίες. 

Η σειρά τροφοδοτικών Pure Power 11 FM της be quiet! διαθέτει πιστοποίηση 80 PLUS® Gold και επομένως η αποδοτικότητα τους αγγίζει το 93,9%, κάτι που αναμφισβήτητα είναι εξαιρετικό σε αυτή τη κατηγορία τιμής. Και υψηλή αποδοτικότητα σημαίνει χαμηλή κατανάλωση, και άρα μικρότερο κόστος λειτουργίας, με χαμηλότερες θερμοκρασίες και χαμηλότερα επίπεδα θορύβου. 

12_bequietpure_power.jpg

Σε αντίθεση επίσης με τη σειρά τροφοδοτικών Pure Power 11, η οποία χρησιμοποιεί  Active Clamp, Synchronous Rectifier (SR) και τεχνολογία DC-to-DC (DC/DC), η σειρά Pure Power 11 FM εξοπλίζεται με τεχνολογία LLC + SR + DC/DC για βελτιωμένη σταθερότητα και εξομάλυνση τάσης. Η ψύξη των τροφοδοτικών της νέας σειράς επιτυγχάνεται μέσω ενός βελτιστοποιημένου ανεμιστήρα 120mm με ειδικά πτερύγια για χαμηλά επίπεδα θορύβου.

Διαβάστε ολόκληρο το hands-on