Οι συσκευές της Cat (για εκείνους που δε γνωρίζουν ναι, πρόκειται για την ίδια Cat που κατασκευάζει γερανούς, μπουλντόζες και λοιπό εξοπλισμό διακίνησης υλικών, την Caterpillar) ανέκαθεν είχαν τη φήμη των ανθεκτικότερων της αγοράς.

Οι συσκευές της Cat (για εκείνους που δε γνωρίζουν ναι, πρόκειται για την ίδια Cat που κατασκευάζει γερανούς, μπουλντόζες και λοιπό εξοπλισμό διακίνησης υλικών, την Caterpillar) ανέκαθεν είχαν τη φήμη των ανθεκτικότερων της αγοράς. Το πρόβλημά τους βέβαια ήταν ότι θύμιζαν περισσότερο walkie talkie παρά κινητά τηλέφωνα, με αποτέλεσμα ναι μεν να είναι ιδανικές για δουλειά σε αγρούς, οικοδομές, ναυπηγεία και μηχανουργεία αλλά ακατάλληλες για οπουδήποτε αλλού.

Με το S52 όμως τα πράγματα αλλάζουν. Η Cat έβαλε τα δυνατά της και μας παρουσιάζει μία “θωρακισμένη” συσκευή που παραπέμπει σε smartphone. Με μοντέρνο design, ικανοποιητικές διαστάσεις και βάρος αλλά και μια σειρά εντυπωσιακών χαρακτηριστικών και λειτουργιών, έρχεται να προσφέρει μία ποιοτική πρόταση σε όλους όσοι αναζητούν ένα smartphone που να αντέχει στα δύσκολα –και με αυτό το τελευταίο, εννοούμε προφανώς να διαθέτει κάτι παραπάνω από πιστοποίηση IP68.

Τι είναι αυτό που διαφοροποιεί το S52 από τον ανταγωνισμό ωστόσο και κατά πόσο αξίζει πραγματικά η αγορά του; Ας δούμε τα πράγματα αναλυτικά…

Όπως προαναφέραμε, το γεγονός πως το S52 θυμίζει με την πρώτη ματιά smartphone, συνιστά μια πρώτη, μεγάλη νίκη για την Cat. Το design του παραπέμπει σε μοντέλο τριετίας-τετραετίας βέβαια αλλά αφ’ ενός, ακόμα κι έτσι η πρόοδος είναι κολοσσιαία και αφ’ ετέρου, μην ξεχνάτε ότι ο σχεδιασμός της συσκευής υπηρετεί την –ας πούμε- δομική της ακεραιότητα.

Η οθόνη των 5,65 ιντσών διαθέτει σχετικά μεγάλο πλαίσιο που μεγαλώνει ακόμα περισσότερο στο επάνω και το κάτω μέρος της. Έρχεται όμως και με την ισχυρότερη επικάλυψη Gorilla Glass 6, το προφίλ της οποίας είναι 0,7 χιλιοστά, διασφαλίζοντας έτσι ότι δεν πρόκειται να πάθει το παραμικρό –περισσότερα επ’ αυτού παρακάτω.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 1