Η Coolpad είναι μία νέα εταιρεία στην Ελληνική αγορά, και προσφέρει καλοσχεδιασμένα smartphones, με πλούσιο λογισμικό και δυνατότητες που βασίζονται στην πλατφόρμα του Android.

Το Coolpad MAX είναι ένα από τα ακριβότερα smartphones –αν δεν είναι το ακριβότερο- της Κινέζικης εταιρείας, ενώ είναι και μία από τις σπουδαιότερες κυκλοφορίες της, αφού είναι αυτό που την τοποθετεί, τουλάχιστον με το δικό της λογότυπο στις “μεγάλες κατηγορίες”.

 

Η Coolpad κατασκευάζει τα κορυφαία κινητά της LeEco (ή αλλιώς LeTV), με την τελευταία να κατέχει ποσοστό 28,9% και να είναι μεγαλομέτοχος στην Coolpad, και έτσι η εταιρεία, έστω και με αλλουνού λογότυπο παίζει στις μεγάλες κατηγορίες (high-end κ.λπ).

 

Με το MAX, η εταιρεία έχει προσπαθήσει πολύ να προσφέρει ένα “premium” μοντέλο στην αγορά, και τα καταφέρνει χρησιμοποιώντας σε μεγάλη έκταση το επεξεργασμένο αλουμίνιο και το κυρτό στις άκρες γυαλί, σε συνδυασμό με ένα ωραίο σύνολο χαρακτηριστικών hardware και software. Όσον αφορά στο δεύτερο, πέρα από τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος, επιδεικνύει ένα ακόμη χαρακτηριστικό ασφαλείας, τον “Ιδιωτικό χώρο”, ο οποίος είναι εντελώς ξεχωριστός σε σχέση με τον κανονικό χώρο στο κινητό, και μπορεί να διαθέτει εντελώς διαφορετικούς λογαριασμούς κ.ά.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/smartphones/coolpad-max-review-r853[/url]']Coolpad MAX review