Η Corsair γνωστή σε όλους μας για τα προϊόντα που προσφέρει σε διάφορους τομείς ασχολείται μεταξύ άλλων και με λύσεις all-in-one υδρόψυξης και σήμερα θα έχουμε για πρώτη φορά την ευκαιρία να εξετάσουμε μια από αυτές με την οποία η εταιρεία φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά.

Πρόκειται για την Corsair H5 SF, μια all-in-one λύση η οποία ωστόσο έχει αποκλειστικό προσανατολισμό τα low profile συστήματα mini ITX και έτσι ο σχεδιασμό της διαφέρει ριζικά σε σύγκριση με όλα τα μοντέλα που έχει τύχει να δούμε μέχρι στιγμής. Με το συγκεκριμένο μοντέλο κύριος στόχος της εταιρείας είναι να άρει όλους τους περιορισμούς που εκ των πραγμάτων παρουσιάζονται ως προς την ψύξη του συστήματος και να παρέχει αποτελεσματική ψύξη εκεί που κανονικά δεν θα μπορούσε να χωρέσει ούτε μια μετρίου μεγέθους ψύκτρα.

 

Παράλληλα σύμφωνα με την εταιρεία, ο σχεδιασμός του ανεμιστήρα της επιτρέπει να απάγει εκτός των άλλων και μέρος της θερμότητας που εκλύεται και από την μητρική δημιουργώντας έτσι ακόμη καλύτερες συνθήκες λειτουργίας στο εσωτερικό του εκάστοτε κουτιού όπου ο χώρος συνήθως (ειδικά όταν πρόκειται για mini-ITX συστήματα) είναι εξαιρετικά περιορισμένος και η ροή αέρα σχεδόν ανύπαρκτη.

 

Πάμε λοιπόν να δούμε τι μας επιφυλάσσει η πρώτη μας συνάντηση με τα προϊόντα ψύξης της Corsair μέσα από τις ενότητες της παρουσίασης που ακολουθεί, η οποία όπως πάντα θα ξεκινήσει με μια σύντομη αναφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του υπό δοκιμή προϊόντος.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/hardware/cooling/corsair-h5-sf-review-r796[/url]']Corsair H5 SF Review