Μετά το review του  D-LINK COVR C1202 σειρά έχει να ανέβει στον πάγκο των δοκιμών το D-LINK COVR-1102 από την D-LINK.

Όπως και το D-LINK COVR C1202 έτσι και αυτό είναι ένα Dual Band Whole Home Mesh Wi-Fi System. H στιγμή που ήρθε ήταν η κατάλληλη για να γίνει το Review αφού είμαστε για ακόμα μία φορά σε Lockdown. Επίσης λόγω ότι και αυτήν την φορά αρκετός κόσμος θα δουλεύει από το σπίτι, μπορεί ενδεχομένως να χρειαστεί ένα Whole Home WiFi System ώστε να έχει πλήρη κάλυψη με WiFi σε όλους τους χώρους.

Το D-LINK COVR-1102 μπορεί να ενσωματωθεί στο δίκτυο μας ανεξαρτήτως κατασκευαστή του Dsl Modem/Router που έχουμε. Όπως επίσης ότι μπορεί να διαθέτουμε μία άλλη συσκευή της D-LINK δεν σημαίνει οτι μας εμποδίζει να χρησιμοποιήσουμε και το συγκεκριμένο Mesh System.

H D-LINK είναι μία εταρεία από την Taiwan η οποία ιδρύθηκε το 1986 ως Datex Systems Inc και το 1994 μετονομάστηκε σε D-LINK Corporation. Η D-LINK έχει μια μεγάλη γκάμα δικτυακών προϊόντων εκτός από Mesh WiFi Systems όπως Routers, Modems, IP Cameras, Switches όπως και  αρκετές επιλογές για ένα έξυπνο σπίτι ώστε να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη και να εξοικονομούμε χρόνο και χρήματα. Μέσα από την D-LINK μπορούμε να γνωρίσουμε και το Smart Home. Ποιος δεν θέλει άλλωστε να ελέγχει διάφορες έξυπνες λειτουργίες στο σπίτι, από το Smartphone, είτε βρίσκεται μέσα σε αυτό είτε εκτός. Το πιο απλό παράδειγμα είναι να απενεργοποιήσουμε μια συσκευή που ξεχάσαμε ανοιχτή πριν φύγουμε από το σπίτι με μία Smart Plug. Αλλά πέρα από το Smart Home η D-LINK έχει πάρα πολλά προϊόντα για να μοιράσουμε το Internet σε κάθε γωνία του σπιτιού μας και να αναβαθμίσουμε το δίκτυο μας.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 5
  • Thanks 1