Με ολοένα και περισσότερες συσκευές στο χώρο μας, οι οποίες χρειάζονται Wi-Fi, μια λύση είναι τα συστήματα Wi-Fi mesh που καλύπτουν μεγάλες εκτάσεις με αμείωτη ποιότητα σήματος.

Μια τέτοια πρόταση είναι και το D-Link Eagle Pro AI AX1500 Mesh System, ένα πλήρες πακέτο που θα κάνει εύκολη τη μετάβαση από τα καλώδια σε ένα πλήρως ασύρματο δίκτυο για το σπίτι ή το γραφείο. 

Η D-Link έχει πλούσια εμπειρία στον χώρο και δη στα ασύρματα συστήματα, οπότε το D-Link Eagle Pro AI έρχεται με τα «μπαγκάζια» του ονόματος και γεννάει υψηλές προσδοκίες. Το εντυπωσιακότερο, ίσως, είναι πως η τιμή παραμένει σε προσιτά επίπεδα. Έχοντας χρησιμοποιήσει το σετ για ικανό διάστημα και με όλα αυτά κατά νου, ας δούμε τι εντυπώσεις μας άφησε.

Να σημειώσουμε εδώ πως στα χέρια μας έφτασαν το Mesh Kit (D-Link Eagle Pro AI AX1500 Mesh Kit M15), το Eagle Pro AI Mesh Range Extender E15 όπως και το router της εταιρείας (Eagle Pro AI Smart Router R15).

Στο κουτί όπου βρίσκεται το router θα βρούμε τη συσκευή συνοδευόμενη από τα απαραίτητα καλώδια σύνδεσης (καλώδιο ρεύματος και ένα καλώδιο Ethernet). Πρόκειται για ένα κλασικού σχεδιασμού router, με γωνίες στο σχεδιασμό του, λευκό χρώμα παντού, τέσσερις κεραίες μοιρασμένες αριστερά και δεξιά, ενώ πίσω βρίσκονται οι θύρες του –τρεις Gigabit Ethernet LAN και μία Gigabit Ethernet WAN– μαζί με το πλήκτρο ενεργοποίησης και τη θύρα βύσματος τροφοδοσίας. Σε κάποιους πιθανώς θα λείψουν οι θύρες USB, όμως έχοντας κατά νου την κατηγορία τιμής στην οποία ανήκει, είναι μια αναμενόμενη «θυσία».

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 1