Η DeepCool δημιούργησε το Matrexx 40 3FS, ένα micro-ATX κουτί που εστιάζει στη ροή αέρα, προσθέτει ορισμένες πινελιές ομορφιάς στο σύνολό του και κρατάει εξαιρετικά χαμηλά την τιμή – που είναι κι ο βασικός του σκοπός.

Η εταιρεία δε στόχευσε στη δημιουργία ενός κουτιού με αμέτρητες δυνατότητες, αλλά σε ένα που θα κάνει κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα και σωστά.

Με μια πρώτη ματιά, θυμίζει το σασί θυμίζει πολύ το DeepCool Macube 110, οπότε όσοι έχουν εμπειρία με εκείνο το μοντέλο θα βρουν κοινά σημεία μεταξύ των δύο κουτιών. Ωστόσο, τόσο εξωτερικά όσο και σε δυνατότητες, διαφέρουν. Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τι προσφέρει το Matrexx 40 3FS.

Τα μεταλλικά μέρη του κουτιού, δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος του, είναι κατασκευασμένο από ατσάλι SPCC και τα πλαστικά από ABS. Το διαχειριστήκαμε με προσοχή και δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα όπως τσακίσματα ή βαθουλώματα, όμως η λογική λέει πως δεν θα είναι και το πιο ανθεκτικό στην περίπτωση κάποιου χτυπήματος – τα μεταλλικά φύλλα είναι αρκετά λεπτά. 

Το βάρος του ανέρχεται περίπου στα 5.5 κιλά, και οι διαστάσεις του έχουν ως εξής: 40cm x 21.5 cm x 43.1 cm (ΜxΠxΥ). Κατατάσσεται στην κατηγορία των micro-ATX κουτιών κι έτσι μπορεί να φιλοξενήσει μητρικές micro-ATX όπως και mini-ITX.

Διαβάστε ολόκληρο το review