Πολλά υποσχόμενο, το DeepCool MC310 είναι ένα ultralight gaming mouse και το πρώτο ποντίκι από την DeepCool, η οποία μπήκε στο «χορό» με μια καλή πρόταση.

Ένα πλήρως εξοπλισμένο gaming mouse, με όλα όσα μπορεί να ζητήσει κανείς κι ακόμη περισσότερα σε δελεαστική τιμή, ένας συνδυασμός που δύσκολα θα περάσει απαρατήρητος κι ίσως η εταιρεία να έπραξε σωστά που περίμενε τόσο προτού εισέλθει στην αγορά των ποντικιών για gaming.

Παράλληλα με το ποντίκι, λανσαρίστηκε και το DeepCool GM820 Gaming Mousepad, ένα μεγάλου μεγέθους ιδανικό για πληκτρολόγιο και ποντίκι μαζί, το οποίο χαρακτηρίζεται ως άκρως ανθεκτικό και ποιοτικό από την εταιρεία οπότε μένει να δούμε στην πράξη κατά πόσο τα καταφέρνει σε όλους τους τομείς συνδυαστικά με το DeepCool MC310 που χρησιμοποιήθηκε για τις δοκιμές μας.

Όσον αφορά στο ποντίκι, υιοθετεί τον δημοφιλή πλέον σχεδιασμό “honeycomb”, δηλαδή πλαστικό κέλυφος γεμάτο τρύπες στην επάνω πλευρά προκειμένου να περνάει αέρας προς το χέρι και να καταπολεμάται ο ιδρώτας ενώ επίσης είναι εξαιρετικά ελαφρύ για να μην κουράζει και να κινείται πανεύκολα. Συγκεκριμένα, έχει διαστάσεις 126mm (μήκος), 68mm (πλάτος) και 38mm (ύψος) και το βάρος του αγγίζει τα 75 γραμμάρια – δε θα ήταν υπερβολή να πούμε πως είναι σχεδόν κυριολεκτικά «πούπουλο» στο χέρι.

Διαβάστε ολόκληρο το review