Η Dell ανανεώνει τη G Series με το Dell G15 5510, ένα gaming laptop που κρατάει χαμηλό προφίλ εξωτερικά ενώ εσωτερικά προσφέρει αρκετά σε κάθε τομέα.

Οι βελτιώσεις που υπόσχεται η εταιρεία έχουν να κάνουν με την ψύξη, την οθόνη και φυσικά στα βασικότερα «εντόσθια» όπως ο επεξεργαστής και τα γραφικά.

Προσφέρεται σε τέσσερις εκδόσεις με πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά, πρακτικά χωρίζοντας το μοντέλο σε δύο ζευγάρια με κριτήριο τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών. Δεδομένου ότι απευθύνεται κατά βάση σε gamers, πώς καταφέρνει να συνδυάσει επιδόσεις με πρακτικότητα; 

Το σασί του Dell G15 είναι μινιμαλιστικό, με την εξωτερική όψη του επάνω μισού να είναι λείο στις άκρες και στη μέση να έχει ένα ανάγλυφο τρίγωνο που σχεδόν φτάνει από άκρη σε άκρη. Στο κέντρο βρίσκεται το στρογγυλό λογότυπο της Dell, επίσης ανάγλυφο, σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Οι διαστάσεις του σε πλάτος και βάθος είναι 35.72cm και 27.28cm αντίστοιχα, με το ύψος του να ανέρχεται στα 2.33cm και το βάρος στα 2.44 κιλά.

Το κυρίως σώμα είναι εντελώς «καθαρό» μπροστά μιας και οι αεραγωγοί όπως και οι θύρες βρίσκονται στις άλλες τρεις πλευρές. Συγκεκριμένα, στην αριστερή πλευρά βρίσκουμε τη θύρα Ethernet, τη θύρα ακουστικών/μικροφώνου, μια μικρή λυχνία LED που ανάβει όταν το laptop φορτίζει κι ένα ζευγάρι αεραγωγών κοντά στην οθόνη από όπου εξέρχεται θερμός αέρας. Στη γωνία προς τη μεριά του χρήστη υπάρχουν γρίλιες πίσω από τις οποίες κρύβεται ένα εκ των δύο ηχείων, όπως συμβαίνει και στη δεξιά πλευρά. 
Δεξιά και προς τη μεριά της οθόνης θα βρούμε το λογότυπο “G” στη γωνία, ξανά ένα ζευγάρι αεραγωγών και δύο θύρες USB 2.0 SuperSpeed, όπως και το δεύτερο ηχείο.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 1