Με το πέρασμα του χρόνου και την ολοένα και ταχύτερη εξέλιξη της τεχνολογίας, βγαίνουν στην αγορά μεγαλύτερες οθόνες υπολογιστών με κορυφαία χαρακτηριστικά.

Ακόμη θυμάμαι την εποχή που θεωρούσαμε μεγάλα τα 19αρα TFT μόνιτορ ενώ στις μέρες μες δείχνουν πλέον ως μεγάλα tablets.  

Οι νέες (και τις περισσότερες φορές τεράστιες σε μέγεθος) οθόνες, έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες χρηστών που θέλουν να παίρνουν το μέγιστο των δυνατοτήτων της οθόνης τους σε απαιτητικές εργασίες όπως είναι το η επεξεργασία εικόνας και βίντεο. Μπορούν όμως εύκολα να καλύψουν τις ανάγκες κι όσων εκτελούν απλά εργασίες γραφείου στον υπολογιστή τους και θέλουν να απολαμβάνουν το multitasking σε μια μεγάλη και ποιοτική οθόνη. Μια τέτοια οθόνη είναι και η U4919DW από τη Dell που έρχεται να βάλει ψηλότερα τον πήχη στην ποιοτική και αποδοτικότερη εργασία.

Πρόκειται για μια Ultra Wide dual QHD κυρτή IPS οθόνη 49’’ με υψηλές γωνίες θέασης και υψηλή ανάλυση. Διαθέτει χαρακτηριστικά multitasking και με τις δυνατότητες σύνδεσης που διαθέτει, αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για εργασία που θα κάνει και τον πιο απαιτητικό του χώρου να θέλει να δουλέψει σε αυτή. Πέρα από τη χρήση σε χώρους εργασίας, μπορεί να αποτελέσει και μια οθόνη για προβολή ταινιών μιας και είναι μια οθόνη 10-bit, πράγμα που την κάνει να έχει μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων.  

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 3