Μετά το Devolo Magic 1 WiFi Starter Kit που είδαμε σε προηγούμενη παρουσίαση, στο πάγκο των δοκιμών ανεβαίνει το Devolo Magic 1 WiFi Mini Starter Kit, που αποτελεί μέλος της οικογένειας των Devolo Magic και υποστηρίζει και αυτό με την σειρά του Mesh Networking.

Οι ανάγκες της σύγχρονης εποχής σε Internet είναι πολύ μεγαλύτερες από το παρελθόν. Ενώ παλιότερα σε ένα σπίτι είχαμε ένα με δύο υπολογιστές/Laptops να συνδέονται στο Internet πλέον οι συσκευές μπορεί να είναι και παραπάνω από δέκα.

Ο καθένας μας έχει από ένα Smartphone τουλάχιστον οπότε σε ένα σπίτι μπορεί να υπάρχουν 4-5 Smartphones. Eπιπρόσθετα και οι οικιακές συσκευές μας πχ Air Condition έχουν την δυνατότητα σύνδεσης στο Internet για απομακρυσμένο έλεγχο. Σε αυτά μπορούμε να προσθέσουμε καταγραφικά, αποκωδικοποιητές, κάμερες κτλ. Αυτό δημιουργεί την ανάγκη για μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων και Internet όπως και μεγαλύτερη κάλυψη WiFi σε κάθε γωνιά του σπιτιού ή του χώρου εργασίας ώστε οι δικτυακές μας συσκευές να δουλεύουν απρόσκοπτα και στις μέγιστες δυνατές ταχύτητες. Δυστυχώς ακόμα και σήμερα βλέπουμε σε σπίτια που έχουν κατασκευαστεί την τελευταία δεκαετία να μην υπάρχει πάντα δομημένη καλωδίωση, οπότε και ο χρήστης πρέπει να χρησιμοποιήσει άλλους τρόπους για να έχει Internet παντού. Ένας από αυτούς ειναι τα Powerlines.

Ευτυχώς για εμάς οι εταιρείες φέρνουν στην αγορά καινούρια προϊόντα ώστε να καλύψουν τις αυξημένες απαιτήσεις μας. Το προϊόν που πέρασε από πολλές δοκιμές σήμερα είναι το Devolo Magic 1 Wifi Mini Starter Kit.Υπάρχουν τρεις βασικές εκδόσεις αναλόγως τις ανάγκες που έχουμε:

Διαβάστε το αναλυτικό review