Μετά το Devolo Magic 2 Wifi Multiroom Kit που είδαμε σε προηγούμενη παρουσίαση, στο πάγκο των δοκιμών ανεβαίνει το Devolo Magic 1 WiFi Starter Kit, που αποτελεί μέλος της οικογένειας των Devolo Magic και υποστηρίζει και αυτό με την σειρά του Mesh Networking.

Το VDSL είναι πλέον  στη ζωή μας και το FTTH αρχίζει έστω και σε περιορισμένες περιοχές να κάνει την εμφάνισή του. Αυτό κάνει περισσότερο από ποτέ, πιο επιτακτική την ανάγκη για μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων και Internet και μεγαλύτερη κάλυψη WiFi σε κάθε γωνιά του σπιτιού ή του χώρου εργασίας ώστε οι δικτυακές μας συσκευές να δουλεύουν απρόσκοπτα και στις μέγιστες δυνατές ταχύτητες.

Για αυτό το λόγο, όπως και για πολλούς άλλους που θα αναλύσουμε παρακάτω, οι εταιρείες φέρνουν στην αγορά καινούρια προϊόντα ώστε να καλύψουν τις αυξημένες απαιτήσεις μας. Το προϊόν που πέρασε από πολλές δοκιμές σήμερα είναι το Devolo Magic 1 Wifi Starter Kit, που είναι ένα  Powerful Mesh Kit. Παρουσιάστηκε στην IFA 2018 για πρώτη φορά και λίγο αργότερα έγινε διαθέσιμο στην αγορά σε δύο βασικές εκδόσεις. Η μία έκδοση είναι το Devolo Magic 1 και η άλλη το Devolo Magic 2. Και οι δύο εκδόσεις διατίθενται σε έκδοση Lan αλλά και σε WiFi. To Devolo Magic 1 ανήκει στην γενιά των Powerlines με ταχύτητες που φτάνουν τα 1200Mbit. Η Devolo χρησιμοποιεί για πρώτη φορά τη δεύτερη γενιά chipsG.hn. Τα Powerline chipsG.hn παρέχουν μια μέγιστη αύξηση στις επιδόσεις και σημαντική βελτίωση σε σταθερότητα και εμβέλεια. Οι νέοι προσαρμογείς Devolo Magic μπορούν να διαχειριστούν γραμμές ρεύματος μήκους έως και 400 μέτρων, επιτρέποντας εύκολα τη μετατροπή οποιασδήποτε πρίζας σε σημείο πρόσβασης Internet υψηλής ταχύτητας.

Διαβάστε ολόκληρο το review