Έχοντας σημαντική παρουσίαση και στην αγορά των ακουστικών με τη σειρά Freebuds, η Huawei αποτελεί έναν από τους πιο δραστήριους κατασκευαστές σε μια κατηγορία που αποκτά ολοένα και μεγαλύτερο κοινό.

Στην κυκλοφορία αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα η νέα πρόταση της εταιρείας, τα Freebuds Pro, τα οποία αποτελούν την κορυφαία πρόταση της Huawei στο χώρο των ακουστικών-ψειρών. Στην ουσία εμείς τα θεωρούμε ως το διάδοχο των Freebuds 3 που μας είχαν εντυπωσιάσει πέρσι αν και δεν έλειπαν τα προβλήματα.  Για να δούμε όμως τι καινούριο φέρνουν τα Freebuds Pro και αν η Huawei μπόρεσε να διορθώσει τα κακώς κείμενα του προκατόχου τους, έτσι ώστε να δικαιολογείται το χρηματικό αντίτιμο των €199. 

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αρκετές ομοιότητες μεταξύ των ακουστικών της κατηγορίας, ομοιότητες που συνήθως φέρνουν μνήμες από τη σειρά AirPods της Apple. Τα Freebuds Pro φέρουν ελάχιστες τέτοιες ομοιότητες ενώ εντύπωση προκαλεί η βάση του ακουστικού η οποία δεν έχει κυλινδρικό σχήμα, αλλά είναι παραλληλόγραμμη με επίπεδες πλευρές, κάτι απαραίτητο για τον τρόπο χειρισμού των ακουστικών για τον οποίο θα μιλήσουμε στη συνέχεια.

Η Huawei αναφέρει ότι για το σχεδιασμό των Freebuds Pro έχει εμπνευστεί από τη «γεωμετρική αισθητική» γνωστών μνημείων ανά τον κόσμο όπως την Αγιά Σοφιά και την Παναγία των Παρισίων. Αν κάτι πάντως μας «χαλάει» είναι η εμφάνιση του λογότυπου της Huawei στην επιφάνεια και των δύο ακουστικών, που ανάλογα με το χρωματισμό είναι πιο έντονη ή όχι. Εμείς είχαμε στη διάθεσή μας το μαύρο χρώμα ενώ κυκλοφορούν ακόμα σε κλασσικό λευκό καθώς και σε μια πιο γυαλιστερή -και εντυπωσιακή- ασημένια έκδοση.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 1