To Honor 10 αποτελεί την εκδοχή της Honor πάνω στην ιδέα του «flagship-killer», έχει κάνει σύμφωνα με επίσημα νούμερα περισσότερες από τρία εκατομμύρια πωλήσεις, μόλις δύο μήνες από την παρουσίαση του.

Το νούμερο δεν αποτελεί έκπληξη αν λάβουμε υπόψη την επένδυση στο μάρκετινγκ, την καλή τιμή του, το υψηλό –για την τιμή του- επίπεδο εξοπλισμού, το όμορφο design και το ξεχωριστό «ντεγκραντέ» φινίρισμα που μοιάζει με αυτό των μοντέλων της σειράς P20 της Huawei.

Το Honor 10 ακολουθεί την ίδια επιτυχημένη συνταγή και στο εσωτερικό, έχοντας ως βάση το HiSilicon Kirin 970 με την αυτόνομη «νευρωνική μονάδα επεξεργασίας» (NPU, Neural Processing Unit) που βοηθάει σημαντικά και στην λειτουργία της συσκευής όπως στην απόδοση της ή στην κατανάλωση της, αφού σε συνδυασμό με το λογισμικό προσαρμόζει τη λειτουργία της στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του χρήστη.

Το λογισμικό βασίζεται στο Android 8.1 Oreo και στο EMUI (Emotion UI) 8.1. Ο σχεδιασμός μοιάζει να προέρχεται απευθείας από τη σειρά «P20», και επομένως το Honor 10 διαθέτει «dual-glass design» με μεταλλικό πλαίσιο, διπλή κύρια κάμερα με τεχνητή νοημοσύνη και λειτουργία πορτραίτου καθώς και μακρόστενη οθόνη με εγκοπή, την οποία εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να… «καμουφλάρετε» ή να «κρύψετε» (υπάρχει τέτοια δυνατότητα μέσω του λογισμικού).

Διαβάστε ολόκληρο το review