Η περίπτωση του Honor Band 6 παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δεν είναι μόνο ότι πρόκειται για μία συσκευή που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της -στην κινεζική αγορά- προς τα τέλη του 2020 αλλά και ότι την κατατάσσουμε με… βαριά καρδιά στην κατηγορία των smart bands. Το Band 6, βλέπετε, ισορροπεί ουσιαστικά πάνω στη νοητή διαχωριστική γραμμή μεταξύ smart band και smartwatch. Η πληθώρα λειτουργιών του μάλιστα σε συνδυασμό με την εξαιρετικά προσιτή του τιμή (θα το βρείτε γύρω στα 50 ευρώ) το καθιστούν μία πρόταση που δεν περνά απαρατήρητη.

Το Honor Band 6 είναι εξαιρετικά ανάλαφρο. Με βάρος μόλις 18 γραμμάρια χωρίς το λουράκι και συνυπολογίζοντας πως σπάνια θα το αφαιρείτε από τον καρπό σας (περισσότερα επ’ αυτού σε λίγο) δε θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα… ξεχάσετε πως το φοράτε. Το λουράκι είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη και σχετικά μαλακό, έχει ικανοποιητική αίσθηση στην αφή ενώ διαθέτει τρύπες σε όλο του το μήκος.

Η πρόσοψη της συσκευής είναι μεγαλύτερου εμβαδού απ’ ό,τι αυτή ενός τυπικού smart band και αυτό συμβαίνει επειδή η Honor επένδυσε στην οθόνη. Στη δεξιά όψη του Band 6 υπάρχει το μοναδικό του πλήκτρο ενώ στην αριστερή συναντάμε ένα διακριτικό, ανάγλυφο λογότυπο της εταιρείας. Το σώμα και το περίβλημα του ρολογιού είναι χρώματος μαύρου ενώ το λουράκι έρχεται σε τρεις εκδοχές: μαύρη, ροζ και γκρι.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 1