Η Huawei πρόσφατα κυκλοφόρησε τα Huawei Freebuds 4i, ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών-ψείρες για καθημερινή χρήση.

Με στιλάτο σχεδιασμό, θήκη φόρτισης και ενδιαφέρουσες λειτουργίες -από Active Noise Cancellation μέχρι χαμηλό χρόνο απόκρισης ήχου- τραβούν τα βλέμματα ειδικά αν αναλογιστεί κανείς και το ιδιαίτερα χαμηλό κόστος τους.

Στη συγκεκριμένη κλίμακα τιμής, δηλαδή κάτω από 100€, το ANC είναι η ειδοποιός διαφορά για πολλούς και σημαντικό κριτήριο αγοράς. Πέραν αυτού, διαθέτουν επίσης μικρόφωνο και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, πράγματα απαραίτητα για όποιον βρίσκεται συχνά σε κλήσεις ή τα χρησιμοποιεί συνέχεια για καθημερινούς ή επαγγελματικούς σκοπούς, δίνοντάς τους ένα ολοκληρωμένο προφίλ.

Η θήκη στην οποία περιλαμβάνονται τα ακουστικά διαθέτει γυαλιστερό φινίρισμα με ένα διακριτικό λογότυπο της Huawei να διακοσμεί την εμπρόσθια όψη με ένα LED από κάτω, ενώ στην πίσω πλευρά θα βρούμε τη θύρα φόρτισης τύπου USB-C και τέλος, η δεξιά πλευρά έχει ένα πλήκτρο ενεργοποίησης του pairing mode. Η λυχνία LED της μπροστινής πλευράς δείχνει την κατάσταση φόρτισης της θήκης ή/και των ακουστικών, καθώς αν αυτά βρίσκονται στη θήκη και φορτίζονται παράλληλα τότε η φόρτιση διαρκεί λίγο περισσότερο. Με οβάλ σχεδιασμό και μικρό πάχος, η θήκη χωράει ακόμη και σε ένα μεγάλο πορτοφόλι -που λέει ο λόγος- καθιστώντας τη άνετη για καθημερινή χρήση.

Παρόμοια σχεδιαστική φιλοσοφία παρατηρείται και στα ακουστικά, τα οποία έχουν το ίδιο χρώμα και φινίρισμα, με στρογγυλεμένο κέλυφος, μακρόστενο σώμα όπου στεγάζεται το διπλό μικρόφωνο (δύο σε κάθε ακουστικό) και in-ear σχεδιασμό για την άκρη των ακουστικών. Στη χώρα μας διατίθενται σε δύο χρώματα: μαύρο και λευκό. Στο κουτί περιλαμβάνονται τρία σετ λαστιχάκια για τις άκρες των ακουστικών, ώστε να επιλεχθεί το βολικότερο για τον κάθε τύπο αυτιού.

Διαβάστε ολόκληρο το review