Με έξυπνα σχεδιασμένη θήκη και έντονο κόκκινο χρώμα, τα Huawei Freebuds Lipstick αν μη τι άλλο θα τραβήξουν τα βλέμματα για το σχεδιασμό τους.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για ακουστικά που εστιάζουν στο design θυσιάζοντας τη λειτουργικότητα. Ανήκοντας στη σειρά Freebuds, είναι πλήρως ασύρματα και ενσωματώνουν ANC (Active Noise Cancellation) μαζί με την τεχνολογία Adaptive Ear Matching που υπόσχεται να κάνει τα ακουστικά να ταιριάξουν σε κάθε αυτί.

Τι ακριβώς προσφέρει όμως και κατά πόσο αξίζει να επενδύσετε σε αυτά; Παρακάτω θα δούμε τα Huawei Freebuds Lipstick πιο αναλυτικά.

Εκεί που συνήθως ξεκινάμε από το σχεδιασμό των ακουστικών, εδώ θα ξεκινήσουμε από τη θήκη. Πρόκειται ένα εκλεπτυσμένα σχεδιασμένο τετράγωνο κουτάκι για τα ακουστικά, το οποίο εκ πρώτης όψεως θα μπορούσε κανείς να το πει κραγιόν – εξ ου και το όνομα. Γυαλιστερό μαύρο χρώμα και χρυσές λεπτομέρειες δίνουν ξεχωριστή όψη στη θήκη και την κάνουν να ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι ακουστικά στην αγορά, με έξυπνο κι εμφανίσιμο τρόπο.

Είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι που έχει υποστεί πολλαπλή επεξεργασία για να κατέχει, μεταξύ άλλων, αντίσταση στη διάβρωση κι έτσι θα διατηρήσει την επιβλητική του όψη για πολύ περισσότερο συγκριτικά με μια απλή θήκη και δη πλαστική, που τα περισσότερα ακουστικά χρησιμοποιούν. Στο κάτω μέρος της θα βρούμε τη θύρα USB-C για φόρτιση κι ένα κουμπί για σύζευξη με συσκευές. Επίσης, το καπάκι είναι μαγνητικό κι αποσπάται για να αποκαλύψει τα δύο ακουστικά που βρίσκονται στο εσωτερικό, στερεωμένα μαγνητικά στο κέντρο και αντικρυστά.

Διαβάστε ολόκληρο το review