Το Huawei P Smart 2019 αποτελεί την ανανεωμένη εκδοχή του αρχικού P Smart και παράλληλα τη νέα πρόταση της κινεζικής εταιρείας στη mid-range κατηγορία.

Με κόστος λίγο πάνω από τα €200 και φρεσκαρισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, το P Smart 2019 έρχεται να αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα λύση για όλους όσοι αναζητούν μια πολυσύνθετη αλλά συνάμα πρακτική και προσιτή συσκευή που θα κάνει ευκολότερη την καθημερινότητά τους.

Κλέβοντας τις εντυπώσεις χάρη στο προσεγμένο design και τις άριστες επιδόσεις του –τηρουμένων των αναλογιών πάντα- το P Smart 2019 είναι ακόμα μία συσκευή η οποία ποντάρει στην σχέση τιμής/απόδοσης που θέλει να επιτύχει προκειμένου να τραβήξει την προσοχή των καταναλωτών. Το αν εν τέλει τα καταφέρνει ή όχι, θα το διαπιστώσουμε ευθύς αμέσως.

Το design του Huawei P Smart 2019 συγκαταλέγεται στα πλεονεκτήματά του. Μακρόστενο, απόρροια της FullView οθόνης του, ξεχωρίζει για τις στρογγυλεμένες γωνίες και το λεπτό του πλαίσιο. Επιπρόσθετα, προσφέρει άνετο κράτημα και χωρίς μάλιστα να γλιστρά ιδιαίτερα. Αν και η κατασκευή του είναι αρκετά στιβαρή, η αίσθηση που αφήνει το P Smart 2019 στην αφή απέχει παρασάγγας από το “premium”. Η πλάτη της συσκευής είναι κατασκευασμένη από πλαστικό κεραμικού τύπου και πέραν του ότι φθείρεται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, τραβά σαν μαγνήτης τις δαχτυλιές καταστρέφοντας τη γενικότερη αισθητική της.

Διαβάστε ολόκληρο το review