Μία από τις τάσεις που κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια, είναι αυτή των προσιτών οικονομικά συσκευών με μεγάλη, εντυπωσιακή οθόνη.

Μέσα στην τελευταία διετία έχουμε δει να κάνουν την εμφάνισή τους μοντέλα όπως το Mate 20 Pro, το Redmi Note 7, το Honor 8X, το Galaxy A70 και πολλά άλλα διαθέτοντας οθόνη που έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις 6 ίντσες. Το αν αυτό είναι βολικό ή όχι υπόκειται στην κρίση του καθενός.

Εν πάση περιπτώσει, το P Smart Pro ή Y9s όπως κυκλοφορεί σε ορισμένες αγορές αποτελεί την τελευταία –χρονικά- προσθήκη στη γκάμα mid-range συσκευών της Huawei και παράλληλα ανήκει στην κατηγορία που περιγράψαμε μερικές σειρές παραπάνω. Με όπλο τη FullView οθόνη του που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο ποσοστό της πρόσοψής του, έρχεται να δελεάσει όλους όσοι ψάχνουν μία αξιόλογη πρόταση με τιμή γύρω στα €300.

Το P Smart Pro κάνει αισθητή την παρουσία του από την πρώτη στιγμή –δεν είναι δα και δύσκολο για μία συσκευή με οθόνη 6,59 ιντσών και διαστάσεις 163,1 x 77,2 x 8,8 χιλιοστά. Παρά το μέγεθός του πάντως, το smartphone της Huawei υιοθετεί ιδιαίτερα προσεγμένο σχεδιασμό που το κολακεύει. Όποιο χρώμα κι αν επιλέξει κανείς (διατίθεται σε μαύρο και έναν όμορφο συνδυασμό απαλών αποχρώσεων του μπλε –η Huawei τον αποκαλεί “breathing crystal”) η γυάλινη πλάτη του, χαρίζει στη συσκευή μία premium αίσθηση. Τα δε κυρτά άκρα της “γλυκαίνουν” ακόμα περισσότερο το όλο design ενώ κάνουν ευκολότερο και το κράτημα του P Smart Pro.

Διαβάστε ολόκληρο το review