Το Huawei Sound Joy δεν είναι η πρώτη δοκιμή της εταιρείας με ένα φορητό ηχείο, όμως σίγουρα θα είναι η πιο δημοφιλής, κυρίως λόγω της πιο προσιτής τιμής του συγκριτικά με την προηγούμενη προσπάθεια αλλά και αυτή που θα κυκλοφορήσει κανονικά στη χώρα μας.

Είναι ένα φορητό, κομψό ηχείο που μπορεί να συνοδεύει παντού τον χρήστη και υπόσχεται υψηλή ένταση, δυνατό μπάσο, καθαρό ήχο και γενικώς, τη συνηθισμένη “value-for-money” αίσθηση ποιότητας που αφήνει μια συσκευή Huawei. Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τι ακριβώς προσφέρει.

Κυλινδρικό και μακρόστενο, το Huawei Sound Joy έχει design γνώριμο και δοκιμασμένο. Με μέγεθος 202x73mm (ύψος x διάμετρος) είναι αρκετά μικρό για να χωράει σε τσάντες με ευκολία ή ακόμη και σε μερικές πιο μεγάλες τσέπες, π.χ. σε μπουφάν, ενώ το βάρος του δε θα αποτελέσει πρόβλημα (φτάνει τα 680 γραμμάρια). Για ευκολότερη χρήση και μεταφορά, περιλαμβάνεται ένα αποσπώμενο λουράκι καρπού που τοποθετείται στο σώμα του ηχείου.

Το σώμα του, με εξαίρεση τις δύο άκρες, είναι επενδυμένο με ύφασμα και προσφέρει απαλή υφή και premium όψη. Η επάνω άκρη του ηχείου είναι επίπεδη και επενδυμένη με λάστιχο, όπως και η κάτω άκρη, η οποία εξέχει ελαφρώς περισσότερο. Σε έκαστη από τις άκρες, φιλοξενείται ένα radiator και πιο κεντρικά μέσα στο ηχείο βρίσκονται ένα ηχείο κι ένα tweeter. 

2_huawei_soundjoy.jpg

Η επάνω πλευρά έχει μια εσοχή, και πάνω στο radiator αναγράφεται το όνομα τής “DEVIALET”, της εταιρείας γαλλικής εταιρείας ήχου που συνεισέφερε στη δημιουργία του Huawei Sound Joy. Το δαχτυλίδι που προεξέχει φωτίζεται χάρη σε LED, που προσφέρουν ρυθμική εναλλαγή χρωμάτων βάσει της μουσικής που παίζει το ηχείο. Πέραν αυτού, λειτουργούν και ως ένδειξη για την κατάσταση μπαταρίας και την ένταση.

Διαβάστε ολόκληρο το review