Η Huawei μας έχει συνηθίσει σε κομψά προϊόντα, για κάθε budget και γούστο, και το Huawei Watch Fit δεν αποτελεί εξαίρεση.

Πρόκειται για ένα λεπτεπίλεπτο, ιδιαίτερα ελαφρύ και διακριτικό wearable που θα ήταν άδικο να χαρακτηριστεί απλά ως “activity tracker” αλλά διαθέτει και μερικές λειτουργίες που βρίσκουμε και σε smartwatches.

Αρχικά, ας σταθούμε στην εμφάνιση. Το πρώτο που θα παρατηρήσει κανείς είναι πως ξεφεύγει από τα πρότυπα των περισσότερων wearables, καθώς ενάντια στο τυπικό στρογγυλό σχήμα οθόνης, προτιμήθηκε το ορθογώνιο. Ζυγίζει μόλις ~34 γραμμάρια και δεν ξεπερνά τα 11mm (10.7mm, για την ακρίβεια) σε πάχος – με λίγα λόγια, δεν γίνεται αισθητό στον καρπό. Παράλληλα, είναι αδιάβροχο έως 5ATM, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση καθώς αντιστέκεται στον ιδρώτα και στο νερό (έως 50 μέτρα σε πισίνα/θάλασσα). 

Για την οθόνη χρησιμοποιήθηκε καμπυλωτό στις άκρες 2.5D glass, ενώ το σώμα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό. Ίσως αναμενόμενο βάσει του βάρους του, όμως με μια γρήγορη ματιά, ίσως κάποιος θεωρούσε πως η κατασκευή είναι μεταλλική. Στο δεξί μέρος βρίσκεται το μοναδικό πλήκτρο χειρισμού, ακριβώς δίπλα στην οπή του μικροφώνου. Πατώντας το μια φορά, ενεργοποιείται η οθόνη και εμφανίζεται ένα μενού επιλογών για να διαλέξετε αγγίζοντας την οθόνη αφής, ενώ πατώντας το άλλη μια φορά, μια γρήγορη λίστα επιλογής ασκήσεων εμφανίζεται στην οθόνη. Αξίζει να αναφερθεί πως το γυαλί δεν είναι Gorilla Glass κι έτσι, παρότι δεν σημαδεύεται ιδιαίτερα εύκολα, καλό θα ήταν να μην δοκιμάσετε τις αντοχές του. 

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 3