Η ανάπτυξη των smartwatches μπορεί να χαρακτηριστεί αλματώδης.

Μέσα σε λίγα χρόνια, η εν λόγω κατηγορία βρήκε τον δρόμο της, αποκτώντας σαφή ρόλο και προσανατολισμό και καλύπτοντας μία διαρκώς αυξανόμενη γκάμα λειτουργιών που ξεκινούν από την πάσης φύσεως ενημέρωση (για την ώρα, τον καιρό, τις ειδοποιήσεις των apps του smartphone) και καταλήγοντας στη φυσική κατάσταση και την προληπτική παρακολούθηση της υγείας.

Το Huawei Watch GT 2e έρχεται λίγους μόλις μήνες μετά το Watch GT 2 (το τελευταίο κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένου έτους) και όπως προδίδει και η ονομασία του, αποτελεί μία βελτιωμένη έκδοσή του. Αυτό βέβαια δε γίνεται αντιληπτό με την πρώτη ματιά, αφού η Huawei φρόντισε να φρεσκάρει για τα καλά την εμφάνιση της συσκευής, δίνοντάς της έναν τελείως διαφορετικό τόνο. Στο εσωτερικό της οι αλλαγές είναι σαφώς περιορισμένες.

Πάμε όμως να τα δούμε όλα με τη σειρά.

Όπως προείπαμε, το Watch GT 2e υιοθετεί διαφορετικό design σε σχέση με τον προκάτοχό του, έχοντας έτσι ένα πιο σπορτίφ στυλ που το καθιστά ιδανικό για πιο casual εμφανίσεις. Το λουράκι του έχει επανασχεδιαστεί όντας πλέον κατασκευασμένο από θερμοπλαστική πολυουρεθάνη ή εν συντομία TPU. Η πορώδης επιφάνειά του επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει ενώ διατίθεται σε δύο χρώματα (κόκκινο και πράσινο της μέντας).

Διαβάστε ολόκληρο το review