Η μεσαία κατηγορία smartphone με κόστος κάτω από τα €300, είναι η κατηγορία που σε πολλές χώρες αποτελεί την πλειοψηφία των πωλήσεων, ανάμεσα τους και η χώρα μας.

Έτσι κρίνεται απόλυτα λογική η κίνηση πολλών εταιρειών να παρουσιάζουν διάφορες προτάσεις που έχουν στόχο την κάλυψη των αναγκών των χρηστών, με το επίπεδο της κατηγορίας να ανεβαίνει ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.

 

Η LG έχει ακολουθήσει μια συντηρητική πορεία σ' αυτή την κατηγορία έναντι του άλλου μεγάλου Κορεατικού κατασκευαστή, της Samsung, με λίγα μοντέλα, αν και είναι φανερό ότι η εταιρεία δεν έχει βρει ακόμα την ταυτότητα που ψάχνει, κρίνοντας από διάφορα rebrand στα οποία έχει προχωρήσει. Θυμόμαστε τα περασμένα χρόνια τα μοντέλα LG L Fino και L Bello αλλά και τη σειρά L που δεν συνάντησαν μπορούμε να πούμε ιδιαίτερη επιτυχία στις αγορές.

 

 

Για τη φετινή χρονιά, η LG κάνει μια νέα προσπάθεια, με τη σειρά K που διαθέτει ήδη 4 μοντέλα και με το K10 να είναι το κορυφαίο της σειράς, δίνοντας έμφαση στον όμορφο σχεδιασμό, την καλή ποιότητα κατασκευής και τα αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά, διατηρώντας παράλληλα την τιμή σε χαμηλά επίπεδα.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/smartphones/lg-k10-review-r765[/url]']LG K10 Review