Είσαστε στο σπίτι για μια ακόμη βραδιά επιτραπέζιου. Έχετε εξαντλήσει όλα τα επιτραπέζια παιχνίδια που υπάρχουν και βλέπετε με την άκρη του ματιού σας την κονσόλα Wii U και wiiii....ιδέα (!). Παίζουμε ψηφιακό επιτραπέζιο έτσι για αλλαγή;

Το μικρό σας (παιδάκι) φωνασκεί και σας κοιτάει με βλέμμα κουταβιού, ζητώντας επίμονα να συμμετάσχει. Γιατί όχι; Η διασκέδαση είναι για όλους. Πάρτε στο χέρι τα Wii controller σας και φυσικά το Wii U gamepad και ξεκινάμε.

 

Το Mario Party 10 είναι ένα ομαδικό video game, το δέκατο της σειράς Mario Party και το πρώτο της σειράς για το Wii U. Για μια ακόμη φορά, η Nintendo μας χαροποιεί με επιπλέον εκπλήξεις, ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι για όλες τις ηλικίες με υψηλής ευκρίνειας χρώματα - υφή αντικειμένων και χαρακτήρων. Μπορούν να παίξουν μέχρι πέντε παίκτες, ενώ σε μερικά παιχνίδια εναλλάξ έως και οχτώ.

 

Αν έχετε αρκετά χειριστήρια ελέγχετε όλους τους παίκτες, ειδάλλως αναλαμβάνει και η CPU. Η προσθήκη δύο νέων mode του Bowser Party και Amiibo Party (υποστηρίζει φιγούρες Amiibo NFC) μας δίνουν έξτρα δυνατότητες, ανεβάζουν τη διάρκεια του παιχνιδιού ενώ δίνουν μεγάλη αξία και στο game replay-ability.

 

Link.png Site: Mario Party 10 Game Review (Wii U)