Το Nubia Red Magic 3S ανήκει στα λεγόμενα gaming phones, τις συσκευές που προορίζονται για εκείνους που παίρνουν το mobile gaming λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι οι υπόλοιποι.

Όχι πως τα υπόλοιπα smartphones δεν είναι κατάλληλα για να απολαύσει κανείς τα αγαπημένα του παιχνίδια, απλά οι συσκευές της εν λόγω κατηγορίας είναι σε θέση να προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις και κατ’ επέκταση μία ανώτερη εμπειρία gameplay –για λόγους που θα αναλύσουμε παρακάτω.

Η Red Magic δημιουργήθηκε το 2017 αποτελώντας το τμήμα gaming της Nubia Technology. Η τελευταία είχε προκύψει ως θυγατρική εταιρεία της κινεζικής ZTE το 2012 πριν ανεξαρτητοποιηθεί πλήρως τρία χρόνια αργότερα. Εν πάση περιπτώσει, Nubia και Red Magic μας έχουν προσφέρει στο παρελθόν ουκ ολίγες ενδιαφέρουσες δημιουργίες με το 3S να έρχεται να συνεχίσει το σερί αυτό. Το αν είναι σε θέση να καλύψει τους απαιτητικούς παίκτες, το κατά πόσο αξίζει τα χρήματά του αλλά και το αν τα καταφέρνει καλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό, θα το δούμε ευθύς αμέσως.

Όσοι παρακολουθούσαν στενά τις εξελίξεις στην κατηγορία των gaming phones φέτος, θα θυμούνται φυσικά το λανσάρισμα του Red Magic 3 το καλοκαίρι. Το 3S αποτελεί την ελαφρώς βελτιωμένη εκδοχή του με τη μία και μοναδική διαφορά των δύο μοντέλων να βρίσκεται στον επεξεργαστή: το Red Magic 3 ερχόταν με τον Snapdragon 855, τη στιγμή που το Red Magic 3S “φοράει” τον Snapdragon 855 Plus.

Ο τελευταίος έκανε την εμφάνισή του μερικούς μήνες πριν και απευθύνεται κατά κύριο λόγο στο gaming κοινό, αφού διαθέτει συγκεκριμένες βελτιστοποιήσεις σε CPU και GPU που του προσφέρουν ανώτερες επιδόσεις στα video games. Ειδικότερα, ο ένας επεξεργαστής Kryo 485 Gold (A76-based) είναι πλέον χρονισμένος στα 2,96 GHz έναντι των 2,84 GHz ενώ αύξηση παρατηρείται και στην ταχύτητα της GPU Adreno 640, από τα 585 MHz στα 672 MHz. Κατά τα άλλα, Snapdragon 855 και 855 Plus είναι εντελώς ίδιοι, κάτι που συμβαίνει κατά συνέπεια και με τα Red Magic 3 και 3S.

Διαβάστε ολόκληρο το review

  • Thanks 1