Το brand της Red Magic είναι συνυφασμένο με τα gaming smartphones.

Έχοντας ανεξαρτητοποιηθεί από τη Nubia Technology -θυγατρική της ZTE- εδώ και τρία χρόνια, η Red Magic μας έχει χαρίσει κατά το παρελθόν αρκετά αξιοπρόσεκτες συσκευές που από άποψη αισθητικής τουλάχιστον βαδίζουν στα χνάρια εταιρειών όπως η Razer και η Alienware.

Το Nubia Red Magic 5G είναι η τελευταία χρονικά πρόταση της εταιρείας και μας συστήνεται ως μία ταχύτατη και άκρως εντυπωσιακή άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών future-proof πρόταση. Η προσιτή για ναυαρχίδα τιμή της και οι κορυφαίες της επιδόσεις, την καθιστούν ό,τι καλύτερο για όσους παίρνουν στα σοβαρά το mobile gaming, με τις ελλείψεις της ωστόσο -μοιραία- να βάζουν σε σκέψεις τους υπόλοιπους.

Το Red Magic 5G είναι μία μεγάλου μεγέθους συσκευή. Ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα, οι 6,65 ίντσες του που μεταφράζονται σε 168,6 x 78 x 9,8 χιλιοστά το κατατάσσουν στην κατηγορία… XXL καθιστώντας σε συνδυασμό με το βάρος των 218 γραμμαρίων τη χρήση με το ένα χέρι πρακτικά αδύνατη.

Στην πρόσοψη έχουμε κατά κύριο λόγο την οθόνη. Το πλαίσιο είναι μικρό στα δεξιά και τα αριστερά ενώ μεγαλώνει επάνω και κάτω. Η εμπρόσθια κάμερα βρίσκεται πάνω από την οθόνη. Στην πίσω όψη διακρίνεται μία κατακόρυφη ρίγα με το λογότυπο της Red Magic και LED RGB φωτισμό. Εκεί συναντάμε και τις τρεις κάμερες της συσκευής. Όπως η οθόνη, έτσι και η πλάτη του Red Magic 5G είναι επενδεδυμένη με Gorilla Glass. Αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος δεν υπάρχει καθώς έχει μεταφερθεί στην οθόνη (περισσότερα γι’ αυτόν σε λίγο). Στο μοτίβο τύπου “X”, τέλος, έχουν τοποθετηθεί έξυπνα η σήμανση 5G και ένα ακόμα στοιχείο με το brand της Nubia.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 4