Η Realme επανέρχεται στο προσκήνιο των κυκλοφοριών, με το Realme 7i, την πιο οικονομική πρόταση από το τρίο (πλέον) συσκευών που προσφέρει η σειρά 7.

Ως εκ τούτου, διατηρεί πολλά κοινά στοιχεία με τα μεγαλύτερα «αδερφάκια» του, όπως η οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz που σπάνια βρίσκεται σε τέτοιο επίπεδο τιμής. Επιπλέον, η μεγάλη μπαταρία που απολαμβάνουν τα ισχυρότερα μοντέλα επιστρέφει και προσφέρει εντυπωσιακή αυτονομία.

Βέβαια, η χαμηλότερη τιμή συνεπάγεται και κάποιους περιορισμούς σε άλλα σημεία, όμως πολλοί προτιμούν χαμηλότερο κόστος έναντι λειτουργιών που δε θα χρησιμοποιήσουν, ας πούμε – είναι καθαρά υποκειμενικό ζήτημα αυτό. Με όλα αυτά κατά νου, πάμε να δούμε τι έχει να προσφέρει το Realme 7i.

Η ματιά όλων θα πέσει στην εντυπωσιακή πλάτη του κινητού, η οποία είναι γυαλιστερή και λαμπερή με ορισμένα σαγρέ σημεία που δεν αντανακλούν το φως. Ανάλογα με το τι ψάχνει ο καθένας, το design μπορεί να είναι είτε όμορφο και διαφορετικό είτε υπερβολικό. Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι... μαγνήτης για δαχτυλιές οπότε το σοφότερο θα ήταν να εξοπλιστείτε με μια θήκη ώστε να αποφύγετε τυχόν φθορά που θα χαλάσει τη γυαλάδα όπως και το διαρκές καθάρισμα.

Διαβάστε ολόκληρο το review