Η Realme δημιούργησε μια από τις πιο προσιτές συσκευές με τεχνολογία 5G, το Realme 8 5G που με τη βοήθεια του νέου MediaTek Dimensity 700 5G προσφέρει ένα συμφέρον πακέτο χωρίς να «σκαρφαλώνει» η τιμή.

Έχοντας «χτίσει» όνομα ως εταιρεία με εξαιρετικές συσκευές στις κατηγορίες mid-range και budget, η κυκλοφορία του συγκεκριμένου μοντέλου έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ωστόσο, είναι βέβαιο πως κάποιες θυσίες είναι απαραίτητες για να επιτευχθούν όλα τα παραπάνω, οπότε η ερώτηση είναι: πόσο σημαντικές είναι και κατά πόσο επηρεάζουν την εμπειρία; Ας τα δούμε όλα αναλυτικά.

Ας ξεκινήσουμε με μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές στο design: η πλάτη του Realme 8 5G είναι πεντακάθαρη, δηλαδή δεν εντοπίζεται το σλόγκαν “Dare to Leap” όπως στα Realme 8 και Realme 8 Pro, αντ’ αυτού έχοντας μονόχρωμη, γυαλιστερή πλαστική πίσω όψη που «παίζει» με το φως και δείχνει όμορφη χωρίς να δείχνει υπερβολική. Είναι με διαφορά ο πιο ουδέτερος σχεδιασμός της σειράς 8. Στην κάτω αριστερή γωνία της πλάτης βρίσκεται το διακριτικό λογότυπο της εταιρείας και στην επάνω αριστερή γωνία βρίσκεται το module της κάμερας. Με στρογγυλεμένες γωνίες και όχι ιδιαίτερο εξόγκωμα, δεν τραβάει την προσοχή με τον λάθος τρόπο.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 2