Μόλις πριν λίγες εβδομάδες μπήκαμε στο 2022, όμως η realme φαίνεται ασυγκράτητη, κυκλοφορώντας το realme 9 Pro+ για να προσφέρει μια σημαντική πρόταση στη mid-range κατηγορία.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία υπόσχεται κάμερα που ανταγωνίζεται τα κορυφαία flagships όπως και ισχυρό επεξεργαστή, με υποστήριξη 5G να ολοκληρώνει ένα εντυπωσιακό πακέτο. Στο παρελθόν, πράγματι οι συσκευές της realme κατά κύριο λόγο απέδιδαν παραπάνω από το αναμενόμενο και τα δεδομένα της κατηγορίας τους, τουλάχιστον σε συγκεκριμένους τομείς. Με αυτά κατά νου, το realme 9 Pro+ φαίνεται έτοιμο να συνεχίσει την «παράδοση», οπότε ας το δούμε πιο αναλυτικά.

Ξεκινάμε βγάζοντας το κινητό από το κουτί, που περιλαμβάνει μια θήκη σιλικόνης για το πίσω μέρος, έναν φορτιστή 60W και καλώδιο USB-C. Το realme 9 Pro+ διατίθεται σε τρία χρώματα: Sunrise Blue, Midnight Black, Aurora Green. Όπως συνηθίζει η realme, το design της πλάτης είναι πάντοτε ιδιαίτερο με κάποιο τρόπο κι εδώ τα πράγματα γίνονται πολύ ενδιαφέροντα χωρίς κάποια υπερβολή – κάτι που σε ορισμένα παλαιότερα μοντέλα συνέβαινε.

Ο λόγος για το χρώμα Sunrise Blue, που είναι ένα όμορφο απαλό μπλε, το οποίο όμως όταν εκτίθεται σε φως αποκτά χρυσαφένιες νότες μέχρι που -μετά από λίγα λεπτά- μετατρέπεται πλήρως σε απαλό κόκκινο, μιμούμενο τα χρώματα της ανατολής του ηλίου όπως προδίδει και ο τίτλος του. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, όμως στην πράξη δείχνει όμορφο και πράγματι πρωτότυπο. Το μοναδικό αρνητικό εδώ είναι πως το κομμάτι της κάμερας δεν αλλάζει χρώμα όπως η υπόλοιπη πλάτη, οπότε υπάρχει ένα γαλάζιο κομμάτι μέσα στο όλο κόκκινο.

Μιλώντας για αυτό, η κάμερα είναι το μοναδικό στοιχείο που ξεχωρίζει στην πλάτη, η οποία κατά τα άλλα παραμένει απολύτως καθαρή, ευχάριστη αλλαγή συγκριτικά με προηγούμενα μοντέλα – το λογότυπο είναι διακριτικό και το μοτίβο διόλου έντονο. Στο πίσω μέρος υπάρχει γυαλί κι έτσι δε γλιστράει στο χέρι, ενώ το ιδιαίτερο χρώμα του φροντίζει να δείχνει λίγο πιο ξεχωριστό παρά το συνηθισμένο υλικό κατασκευής.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 3