Η νεότερη συσκευή της Realme κατακτά μια πρωτιά που μένει να δούμε αν θα κάνει τη διαφορά.

Το Realme GT 2 Pro είναι το πρώτο smartphone που γίνεται διαθέσιμο στην Ευρώπη φέροντας το νέο SoC Snapdragon 8 Gen 1, οπότε σίγουρα τραβάει τα βλέμματα και λόγω αυτού, αλλά όχι μόνο. Έχει ιδιαίτερο σχεδιασμό, προσφέρεται ως ένα “flagship killer” και γενικώς, φαίνεται πως η Realme έχει κάτι αξιόλογο στα χέρια της. Είναι όντως ένα “flagship killer” και κάνει όσα υπόσχεται ή «κοντοστέκεται» εκεί που δεν πρέπει; Παρακάτω, αναλύουμε όσα αποκομίσαμε από το χρόνο μας με τη συσκευή. 

Όμορφο. Δεν είναι συχνά που ξεκινάμε έτσι το κείμενο, μιλώντας για ένα κινητό Realme, αλλά θα ήταν αμαρτία να μην το κάνουμε με το GT 2 Pro. Η εταιρεία σταδιακά άφησε πίσω τις σχεδιαστικές υπερβολές και υιοθετεί ένα πιο εκλεπτυσμένο σχεδιασμό στα πιο πρόσφατα μοντέλα της, κάτι που εύκολα παρατηρούμε με το GT 2 Pro. Η εταιρεία συνεργάστηκε ακόμη μια φορά με τον σχεδιαστή Naoto Fukusawa, δημιουργώντας ένα σώμα από οικολογικό βιοπολυμερές υλικό που σύμφωνα με την εταιρεία δίνει την αίσθηση του χαρτιού στο άγγιγμα, κάτι που δεν ισχύει στη δική μας περίπτωση.

1_realmegt2pro_.jpg

Στην πραγματικότητα, αν το έλεγε κανείς πλαστικό δε θα απείχε πολύ από την πραγματικότητα όσον αφορά στην αίσθηση, απλά είναι επεξεργασμένο με τέτοιο τρόπου είναι διαφορετικό αλλά και πρακτικό. Αντί για λείο το σώμα είναι κάπως ανάγλυφο, οπότε στέκεται καλύτερα στο χέρι χωρίς να γλιστράει και παράλληλα δεν αντανακλά τόσο εύκολα το φως ούτε συλλέγει δαχτυλιές. Βέβαια, τα χρώματα Paper White και Paper Green μάλλον θα λερώνονται λίγο πιο εύκολα αλλά με μια θήκη (που πάει λίγο ενάντια στη λογική της περίτεχνης πλάτης) λύνεται αυτό. Για όσους θέλουν κάτι πιο απλό και συνηθισμένο, προσφέρεται κι ένα τρίτο χρώμα (Steel Black) που φέρει γυάλινη πλάτη. 

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

  • Like 2