Η Realme κυκλοφορεί ένα πανίσχυρο νέο μοντέλο με «καρδιά» flagship και πιο προσιτή τιμή.

Το Realme GT το είδαμε πρώτη φορά με την ανακοίνωσή του για την κινεζική αγορά, και με την εταιρεία να παίρνει την απόφαση να το φέρει και από τα μέρη μας, μια σοφή κίνηση κατά την άποψή μας. Άλλωστε είναι το κορυφαίο (αυτή τη στιγμή) smartphone της εταιρείας και ένα από τα πιο προσιτά της αγοράς που χρησιμοποιεί τον Snapdragon 888 και μαζί του προσφέρει συνδεσιμότητα 5G, όμως πώς τα πηγαίνει σε όλους τους υπόλοιπους τομείς; 

Εξάλλου, ο επεξεργαστής είναι ένα πολύ βασικό όμως όχι το μοναδικό σημαντικό στοιχείο ενός smartphone.  Ας δούμε όμως τι προσφέρει συνολικά η νέα συσκευή της Realme και φυσικά, τι αντίτιμο μας ζητά.

Ξεκινώντας από τα βασικά, ο εξωτερικός σχεδιασμός της συσκευής είναι το πρώτο που θα παρατηρήσει κανείς όταν βρεθεί στα χέρια του. Οι επιλογές της Realme όσον αφορά στα χρώματα και σχέδια είναι τρεις: Sonic Silver, Speed Blue και Racing Yellow. Το ενδιαφέρον είναι πως στις δύο πρώτες επιλογές αλλάζει μόνο το χρώμα ενώ στην τρίτη ο σχεδιασμός και τα υλικά. Τα Sonic Silver/Speed Blue έχουν πεντακάθαρο σχεδιασμό με γυαλιστερό χρώμα κάτω από το γυάλινο υλικό της πλάτης, με το λογότυπο της Realme να βρίσκεται στην κάτω αριστερή (κοιτώντας την πλάτη) γωνία και στην επάνω αριστερή το σύστημα καμερών που εξέχει ελαφρά από το υπόλοιπο σώμα.

realme_gt_5.jpg.b4c67f27e6030f44752bb1aecfb06100.jpg

Όσον αφορά το Racing Yellow, από την κάτω πλευρά της κάμερας έως το κάτω μέρος της συσκευής απλώνεται μια μαύρη λωρίδα, με την πλάτη να είναι κατασκευασμένη από vegan δέρμα. Το Racing Yellow θα μπορούσε να παραλληλιστεί με μια παλιά Chevrolet Camaro, με λίγη φαντασία. Έκαστη επιλογή είναι απλοϊκή και όμορφη, με εξαίρεση το λίγο πιο περίτεχνο Racing Yellow που όμως δεν το παρακάνει με τις αλλαγές. Το χρώμα «παίζει» με το φως και τη γωνία από όπου το παρατηρεί κανείς, δημιουργώντας μια ασυνήθιστη κι ωραία εικόνα χωρίς λεπτομέρειες που κάποιοι ίσως έβρισκαν υπερβολικές. 

Διαβάστε ολόκληρο το review